On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

66.-67.ep - ponedjeljak 23. travnja
Nakon što televizijska reporterka traži od policije dozvolu za snimanje rendžera u akciji, ni Walker ni Trivette ne žele pristati na to, sve dok ne upoznaju prekrasnu novinarku. Trivette pokušava ostaviti dobra dojam i vodi je u potragu za jednim od deset najtraženijih zločinaca. No kad sve pođe po krivu, novinarka se boji da je njezina priča u opasnosti pa umjesto toga odluči intervjuirati Walkera.
Godišnji odmor rendžera pretvara se u igru mačke i miša sa zloglasnim dilerom heroina koji zarobi Walkera, Trivettea, C. D.-ja i Alex nakon što ga ona slučajno vidi u akciji. Diler i njegovi pristaše brojniji su i naoružaniji od rendžera pa Walker i Trivette podmetnu klopku i smisle plan kako će ih namamiti u nju.

68.-69.ep - utorak 24. travnja
Kada bogati senator pokuša raspustiti Teksaške rendžere zbog rezova u budžetu, Trivette se pojavljuje na saslušanju u ime rendžera, dok Walker odbija braniti instituciju jer ona, kako kaže, ne treba obranu. Za vrijeme saslušanja Walker prati skupinu kradljivaca dragulja. Kada banda otme senatorovu kćer, Walker ih mora naći prije nego što im otkupnina bude dostavljena i senatorov stav o raspuštanju rendžera proveden u djelo. Senatorica Kay Bailey Hutchison glumi samu sebe kao zastupnicu rendžera.
Večer prije uvrštavanja C. D.-ja u Dvoranu slavnih teksaških rendžera, serijski ubojica koji se povezuje s neriješenim slučajem starim 11 godina vraća se da bi ga progonio. C. D. se pita je li dostojan časti koja mu je ukazana ili nije. Premda ga Walker i Trivette uvjeravaju u suprotno, inače samouvjereni C. D. misli da nije dovoljno vrijedan da ga uvrste u Dvoranu slavnih. Ubojica se vraća i izaziva ga prije nego što opet ubije.

70.-71.ep - srijeda 25. travnja
Kad šestogodišnji dječak padne u odvod dubok 12 metara, Walker ga pokušava spasiti, no kad se odvod uruši, Walker i dječak ostanu zarobljeni. Dok spasilačke ekipe užurbano rade da bi što prije došle do njih dvojice, Alex, Trivette i C. D. bespomoćno stoje sa strane. Kad spasitelji dođu do dječaka i izvuku ga, odvod propadne još dublje i zatrpa Walkera.
Kad građevinski radnici otkopaju raspadnuto tijelo mladog Indijanca, Walker i Trivette počnu rješavati zločin star osam godina. Međutim nitko u malome teksaškom gradu ne želi ni progovoriti pa jedini dokaz koji imaju jest kostur dječaka. Dok Alex i Trivette koriste konvencionalne metode rješavanja zločina i zovu forenzičara koji će rekonstruirati lice dječaka, Walkerovo indijansko nasljeđe vodi ga do duha dječaka koji mu daje ključne tragove za rješavanje zločina.

72.-73.ep - četvrtak 26. travnja
Walker pokušava održati obitelj na okupu nakon što tibetanski redovnik otkrije da je duh Lame Dolgina, glasovita budističkog učitelja, reinkarniran u obliku mladoga dječaka koji se pokušava vratiti u Tibet. Dječakova je sudbina da postane prosvijetljen, no njegova ga majka ne želi pustiti. Neprijatelj iz Lamove prošlosti želi zaustaviti njegovo putovanje prema prosvijetljenju, a Walker se bori za dječakovu slobodu izazivajući najoštrije protivnike na borbu do smrti.
Kad dva građevinarca ubiju svećenika da bi ga spriječili u gradnji centra za beskućnike, samo su dva svjedoka: jedan beskućnik kojemu se od ubojstva gubi svaki trag i njegov pas, Lucky, koji pomaže Walkeru da pronađe krivce. Lucky privremeno zamjenjuje Trivettea dok on vodi potragu za vlasnikom psa i traži podatke o građevinarcima.

74.-75.ep - petak 27. travnja
Kad Darcy Reynolds, kćeri Walkerova prijatelja, umetnu drogu u piće i siluju je u noći uoči njezina 21. rođendana, Walker traži napadače po noćnim klubovima Dallasa. Dok se Darcy bori s emocionalnom boli, Walker je pokušava nagovoriti da potraži pomoć i uključi se u grupu potpore. U međuvremenu silovatelji napadnu nekolicinu žena na području Dallasa, a Walker i Trivette daju sve od sebe da ih nađu. Hoće li i uspjeti prije nego što nekoga ubiju?
Šef kriminalne organizacije zatraži Gordona Cahilla (Rod Taylor u gostujućoj ulozi), Alexina otuđenog oca alkoholičara, da ga brani od njezine optužbe. Premda Alex nije u kontaktu s ocem koji je nju i mamu ostavio prije mnogo godina, nije joj jasno kako on može braniti takvoga klijenta. Napetost raste kad mu ona pokuša pomoći da se riješi alkoholozima i podigne svoje profesionanlne i osobne standarde. No baš kad se pomirenje činilo moguće, životi oca i kćeri u velikoj su opasnosti i Walker ih mora spasiti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju