On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

196.-197.ep - ponedjeljak 23. srpnja
Walker i Alex pripremaju se za rođenje svog djeteta. U međuvremenu rendžeri se nađu usred filmskog seta i postanu zvijezde.

198.-199.ep - utorak 24. srpnja
Walker i Trivette sudjeluju u dobrotvornoj motorističkoj vožnji.

1.-2.ep - srijeda 25. srpnja
Walkerova istraga otkriva mnogo dokaza o motivu mladih pljačkaša te on shvaća da je Boone, lovac na glave, dečkima velika prijetnja osim ako ih Walker ne nađe prvi. Kad usred potjere djevojka jednog od pljačkaša bude zatočena, Walkeru i dečkima ne preostaje puno vremena. U međuvremenu Walkerov ujak Ray postaje stand-up komičar.

3.-4.ep - četvrtak 26. srpnja
Dok se Trivette i Walker bore protiv bande krijumčara oružja odlučnih da ubiju Cat prije nego što kaže što zna, Trivette se zaljubljuje. Kad se Walker odvoji od para, oni bježe kao mete strašne potjere.

5.-6.ep - petak 27. srpnja
FBI neće dopustiti Walkeru da ugrozi slučaj protiv kriminalnog bosa Istočne obale uhićenjem Mickeyja Flandersa. Međutim kad Flanders upuca čovjeka, Walker pokuša uvjeriti njegovu sestru kakav je on zapravo da bi zajedno zaustavili njegovo divljanje. U međuvremenu Walker pomaže plašljivom dječaku Archibaldu da se obrani od napadača u susjedstvu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju