On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

106.-107.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Nakon smrti majke, Lucasov strah od Rafera Cobba, dilera koji ih je zlostavljao, rezultira stravičnim noćnim morama. Walker ga odvodi na indijansku zemlju gdje će ga pokušati izliječiti drevnim metodama. Lucas i Walker sve se više zbližavaju, ali Walkera muči to što dječaku još nije priznao da boluje od AIDS-a. Vrač Bijeli Orao pomogao je Walkeru da preboli smrt roditelja pa se Walker sada nada da će izliječiti i dječaka, a njemu samom dati snagu da mu prizna istinu. Sada pun nade i volje, Lucas prihvaća istinu o svojoj bolesti i vrijeme koje mu je preostalo posvećuje obrazovanju ostalih o životu s AIDS-om.
C. D. završava u bolnici i otkriva da liječnici testiraju eksperimentalne lijekove na pacijentima s Alzheimerovom bolesti s kobnim posljedicama. Kada test ne uspije, ubiju pacijenta i prikažu to kao prirodnu smrt. U želji da razotkrije istinu, C. D. se udružuje s pacijentom Maiseom i skupljaju dokaze, no uskoro i sami postaju pokusni kunići.

108.-109.ep - utorak 22. svibnja
Hayes Cooper, lovac na glave meka srca (glumi ga Chuck Norris) stiže u gradić Buckhorn da bi ulovio odmetnika i pokupio nagradu, no primjećuje da stanovnike ugnjetava pohlepni zemljoposjednik Silas Bledoe. Cooper pomaže lokalnoj obitelji u borbi za njihovu zemlju, ne shvaćajući da će ishod imati trajne posljedice po njegov život. U međuvremenu se viđa s prodavačicom Sarom Rose, u koju se zaljubio preko ušiju.
Ostavivši svoju ljubav Saru Rose i gradić Buckhorn, Cooper kreće u potragu za ubojicama svojih prijatelja. No nitko nije dorastao Kilgoreu i njegovoj bandi pa tako ni Cooper, koji ne shvaća da su se oni vratili Buckhorn. Slijedeći pogrešan trag, Cooper ostavlja Saru i ostale na cjedilu.

110.-111.ep - srijeda 23. svibnja
Nakon navodne smrti majke o dječaku geniju Chadu brinu se liječnici i znanstvenici iz instituta u kom je radila. Kad im ne služi kao pokusni kunić, Chad provodi vrijeme s jedinim prijateljem kojem vjeruje – s ART-om, naprednim kompjuterom koji može govoriti, misliti i pratiti svaki pokret unutar instituta. Kad ART načuje da bi pokusi koje provode na Chadu mogli rezultirati njegovom smrću, dječak bježi i uz ART-ovu pomoć kreće u potragu za majkom.
Walkerovu kampu za mlade prijestupnike protivi se senator koji smatra da je zatvor jedino rješenje. No Walker kod mladića primjećuje pozitivne promjene. Kad jedan od njih odluči pobjeći i pozove ostale da mu se pridruže, Walkerov program morat će dokazati da djeluje.

112.-113.ep - četvrtak 24. svibnja
Vlasnik konja James Lee Crown želi pobjeđivati na utrkama da bi mogao povisiti naknadu za parenje, pa bilo to i varanjem. Crown ubija konja i vlasnika koji su ga pobijedili. Odlučuje namjestiti iduću utrku, a meta mu je suparnički konj Rainbow's End, u vlasništvu Walkerova prijatelja.
Alexina cimerica Alfre puštena je iz zatvora i radi kao građevinarka, no nađe se u opasnosti kad zaprijeti da će razotkriti rizičnu gradnju koju provode predradnik i nekolicina radnika da bi pokrali novac. No prekasno shvaća da oni neće prezati ni pred čim da bi je ušutkali.

114.-115.ep - petak 25. svibnja
Kada dvoje posvojene siročadi pobjegne iz novog doma pogrešno protumačivši da posvojitelji namjeravaju jednog od njih vratiti u dom, postaju svjedoci ubojstva i Walker im sad mora spašavati život da bi mogli svjedočiti.
Arheologinja u rezervatu Cherokeeja ubijena je kad je naftna kompanija saznala da se ispod njezine iskopine nalazi nafta. Udvarač kojeg je odbila, Sam Coyote, policajac u rezervatu i Walkerov prijatelj, osumnjičen je za njezino ubojstvo. Walker mora dokazati da je nedužan prije nego što ga izruče FBI-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju