On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

166.-167.ep - ponedjeljak 2. srpnja
Mlada studentica moli Trivettea da joj pomogne dokazati da je njezin otac pogrešno optužen za ubojstvo uglednog biznismena. U međuvremenu, prilikom prijave vjenčanja, Alex otkriva Walkerovu stranu koju prije nije vidjela.
Walker i Sammo Law vraćaju se iz L. A.-a kako bi ušli u trag rasistu Cliffu Eagletonu, kojeg su bili uhitili, ali im je pobjegao. Da bi otkrili tko mu je sljedeća meta, Syndey i Gage odlaze na tajni zadatak.

168.-169.ep - utorak 3. srpnja
Gagea napada sin kineskoga diplomata kojeg štiti diplomatski imunitet. No kada Gage priopći da je čuo mladića kako govori o pošiljci droge, rendžeri pokreću istragu i otkrivaju da je riječ o kineskoj narkomafiji Crni Zmajevi i heroinu koji je ubio već nekoliko mladih Dalašana.
Rendžeri moraju spriječiti nasilje rasističke skupine na Festivalu jednakosti. U međuvremenu, Gage otkriva da jednog dječaka, čiji je stariji brat u bandi, privlači taj način života i pokušava mu poslužiti kao pozitivan uzor.

170.-171.ep - srijeda 4. srpnja
Walker hvata članove vijetnamske bande koji su ubili sina njegova bivšeg učitelja karatea, generala Nimha.
Rendžeri razbješnjuju meksičkog narkobosa nakon što su presreli nekoliko pošiljaka kanabisa. Alex i Sydney, koje su u Meksiku na konferenciji o borbi protiv droge, bivaju otete.

172.-173.ep - četvrtak 5. srpnja
Walker, Trivette i Gage odlaze u Meksiko spasiti Alex i Sydney. Probijaju se do Case Diablo i dolazi do okršaja.
Tijekom izleta u divljinu, Walker, Trivette i Gage moraju se nositi s nasilnim kriminalcem koji je pušten uz jamčevinu i s jednako nasilnim grizlijem.

174.-175.ep - petak 6. srpnja
Dok se Walker i Alex spremaju reći sudbonosno da, Walker saznaje da su na meti ubojice. Vjenčanje prolazi bez problema. No ono što se dogodi na putu na medeni mjesec u Parizu drukčija je priča.
Da bi razotkrili skupinu koja otima i prodaje novorođenčad, Sydney i Gage glume roditelje. U međuvremenu Walker spašava Alex koja je zarobljena pod ruševinama zgrade.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju