On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

132.ep - 19. studenog
Sudac Art McSpadden, posljednja meta ubilačkog pohoda Dirka Morgana, postao je pisac vesterna i dobrotvor. Sve prihode od prodaje donira programu za djecu zatvorenika. Kada Art, Alex i C. D. odvode djecu da iskuse ranč, i ne znaju da su im Dirk i njegovi za petama.

133.ep - 20. studenog
U Dallasu nestaju djeca, a na mjestu događaja uvijek pronalaze isti simbol – crveni pentagram. Nakon što nestane učenik iz karate-škole 'Grom', Walker i Trivette kreću u potragu. Pomaže im Cassandra, vlasnica okultne knjižare. Kad Alex postane žrtva kulta, Walker kreće u noć da bi spasio zaručnicu i djecu.

134.ep - 21. studenog
Ugodno kampiranje ubrzo se pretvara u noćnu moru za Walkera kad Alex otimaju luda braća Trammel. Walker, Trent, Carlos i Trivette smjesta kreću u potjeru. No Trivettea zatrpava kamenje i Carlos mu ostaje pomoći. Walker i Trent morat će nastaviti sami.

135.ep - 22. studenog
Walker i rendžeri nađu se usred sukoba IRA-e kad bivši član McGuire dovede kćer Jennifer u Dallas na liječenje. Otima je odmetnička frakcija u znak osvete za ubojstvo jednog od njihovih članova za koje je odgovoran McGuire. Walker mora učiniti sve da spasi Jennifer i spriječi rat.

136.-137.ep - 23. studenog
Cooper hvata jednog od odmetničke braće, no dvojica uspijevaju pobjeći. Odmetnici namjeravaju postaviti zasjedu mormonima koji putuju na zapad i spasiti brata. Na Cooperu je da ih zaštiti kako bi došli do svoje obećane zemlje.
Mlada Kelly Wyman nadobudna je country-glazbenica. Zgodni Brad Alt obećava da će joj pomoći pokrenuti karijeru. No Kelly ne zna da Brad pokušava preuzeti heroinsku industriju u Dallasu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju