On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

16.-17.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Emilio Durazo, šef mafije, uhvatio je Paca i jedino ga Walker i Trivette mogu spasiti, no ne bez pomoći čovjeka iznutra kodnog imena Kobra.
Wayland Hampton (Wings Hauser), Merileein bogati bivši muž, učinit će sve da je vrati. No dužnost Merileeina čuvara Walkeru donese i osjećaje.

18.-19.ep - utorak 20. ožujka
Walkerov odmor pretvara se u avanturu. Pokušava pomoći momku kojeg progoni diler heroinom.
Bogati tinejdžeri ljute se na roditelje zbog „rasipanja“ njihova nasljedstva na donacije lokalnim skloništima te žele očistiti Dallas od beskućnika nasmrt ih premlaćujući. Međutim, Joelle Harper (Eileen Brennan u gostujućoj ulozi), koja živi u siromašnom dijelu grada, svjedoči jednom od premlaćivanja pa ona i Walker zajedničkim snagama pokušavaju uhvatiti tinejdžere prije nego što ponovno napadnu.

20.-21.ep - srijeda 21. ožujka
Situacija je napeta na ne tako ugodnome letu kad zatvorenik i njegova banda pokušaju provesti svoj razrađeni plan bijega u djelo, a Walker i Trivette pokušavaju ih zaustaviti bez ugrožavanja života ostalih putnika.
Susan Blakely u gostujućoj ulozi. Unatoč činjenici da dolazi iz tradicionalnije policijske službe, Trivette koristi usluge vidovnjakinje (u gostujućoj ulozi Susan Blakely) u potrazi za osmogodišnjom djevojčicom koja je oteta s parkirališta trgovine. U međuvremenu psihotični bivši zatvorenik, koji je oteo djevojčicu bez namjere da joj naudi, konačno „puca“ i Trivette ostaje njezina jedina nada.

22.-23.ep - četvrtak 22. ožujka
Nakon propaloga pokušaja hvatanja bande, Walker i Trivette zamole C.D.-a da im pomogne postaviti još jednu zamku. No kad netko prepozna C.D.-a kao bivšeg rendžera, Walker, Trivette i C.D. gotovo dožive kraj.
Uz pomoć staroga prijatelja, rendžera Lareda Jakea Boyda (Stuart Whitman u gostujućoj ulozi), koji se vratio u Teksas da bi osvetio smrt svoga sina jedinca, Walker i Trivette otkrivaju plan atentata na senatora Juliana Knoxa (Ben Masters u gostujućoj ulozi). U međuvremenu Knox, političar koji trči za suknjama i koji je poznat po tome da nema nikakvo konkretno mišljenje ni o čemu, pokušava odvesti Alex iz Teksasa, no njezina odluka nije jednostavna zbog osjećaja prema Walkeru.

24.-25.ep - petak 23. ožujka
Walker i Trivette zarobljeni su u Teksasu dok prate bandu braće u zločinačkome pohodu, a samo C.D. poznaje područje dovoljno dobro da bi ih spasio. U isto vrijeme Trivette povjerava Walkerov novac (bez njegova znanja) slatkorječivomu financijskom savjetniku i zločincu na uvjetnoj slobodi.
Walker otkriva crno tržište djecom nakon što kandidat za gradonačelnika (Ray Wise u gostujućoj ulozi) ilegalno posvoji dijete misleći da će mu slika obiteljskoga čovjeka pomoći na nadolazećim izborima. Njegov plan gotovo uspije, no onda prava majka prepoznaje svoje dijete na novinskoj fotografiji te zatraži od Walkera da dublje istraži posvojenje i kandidata.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju