On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

146.-147.ep - ponedjeljak 18. lipnja
Trivetteova brata Simona uhićuju rendžeri i saznaju da mu je netko naredio da ubije Trivettea.
Dok Walker i Trivette love odbjeglog zatvorenika i saznaju da je unajmljen za neki poslić, C. D. istražuje sumnjivu smrt sina svoje stare prijateljice Maisie.

148.-149.ep - utorak 19. lipnja
Kamatar koji u šaci drži svećenikova sina pokušava ukrasi novac prikupljen preko dobrotvorne TV-emisije.
Alex gradi slučaj protiv bande koja podmetanjem požara zastrašuje svjedoke. Kad vatrogasac proglasi njihove postupke kukavičkima, banda napada vatrogasce i Walker odlučuje uzeti stvar u svoje ruke.

150.-151.ep - srijeda 20. lipnja
Bogatu dalasku obitelj i poslugu ubijaju zamaskirani zlikovci kako bi iznudili milijune od drugih bogatih obitelji. U međuvremenu Walker i Alex prevoze dokaze avionom koji zatim misteriozno pada.
Preživjevši nesreću iz prošlog nastavka, Walker i Alex jure u sudnicu kako bi predali ključne dokaze protiv ubojice prije nego što ga puste na slobodu.

152.-153.ep - četvrtak 21. lipnja
Alex dobiva snimku na kojoj maskirani muškarac traži sto milijuna dolara i puštanje na slobodu petorice "boraca za slobodu" u roku od 48 sati, u protivnom će aktivirati napravu s antraksom. Walkeru u potrazi pomažu sposobni novaci Gage i Sydney.
Walker se suočava sa starim neprijateljem, beskrupuloznim narkobosom Vinceom Termanom. Kada Termanov bivši knjigovođa pristane svjedočiti protiv njega, rendžeri ga stavljaju pod zaštitu, a Terman i njegovi učinit će sve da izbjegnu zatvor.

154.-155.ep - petak 22. lipnja
Walker gubi osjećaj za stvarnost kad mu se počne priviđati lice ponosnoga indijanskog šamana. Kad nedužnom Indijancu koji izgleda identično kao i prikaza smjeste za ubojstvo, Walker se vraća u 19. stoljeće kako bi ispravio staru nepravdu i spriječio da se povijest ponovi.
Gageova sestra, novinarka na tajnom zadatku u baru Tall Cotton, nestaje nakon što otkriva informacije o zloglasnom kriminalcu B. J. Ronsonu, koji godinama izmiče ruci pravde. Gage i Sydney kreću u akciju. U međuvremenu, Walkerov i Alexin romantičan vikend na kampiranju kvare izgubljeni i neiskusni izviđači.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju