On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

17. rujna
Nakon što je Walker i Trivette uhite vođu jedne grupe uhićen, pripadnici te skupine kreću u osvetu. Naime oni otmu Alex i ostale taoce te ih zatoče u jednoj manjoj televizijskoj postaji. Kad građevinski radnici otkopaju raspadnuto tijelo mladog Indijanca, Walker i Trivette počnu rješavati zločin star osam godina. Međutim nitko u malome teksaškom gradu ne želi ni progovoriti pa jedini dokaz koji imaju jest kostur dječaka. Dok Alex i Trivette koriste konvencionalne metode rješavanja zločina i zovu forenzičara koji će rekonstruirati lice dječaka, Walkerovo indijansko nasljeđe vodi ga do duha dječaka koji mu daje ključne tragove za rješavanje zločina.Nakon što je Walker i Trivette uhite vođu jedne grupe uhićen, pripadnici te skupine kreću u osvetu. Naime oni otmu Alex i ostale taoce te ih zatoče u jednoj manjoj televizijskoj postaji.

18. rujna
Kad osvetoljubivo bratstvo policajaca počne ubijati varalice koji su pušteni na slobodu, Walker mora stati na kraj tomu teroru. Narednik Bob Horne (u gostujućoj ulozi Jameson Parker) ne slaže se sa sustavom otkada je njegov brat poginuo na dužnosti nakon samo dva mjeseca rada, a ubojica je na slobodi. Horne se udruži s nekolicinom policajaca, uključujući narednika Loua Rossa (John Beck u gostujućoj ulozi), te odluče naći čitavu hordu zatvorenika koje je sud u Dallasu pustio na slobodu. Walker i Trivette pokušavaju stati na kraj tim brutalnostima prije nego što netko nevin izgubi život. No hoće li biti prekasno?
Walker mora pomoći spasiti živote svojih prijatelja u rezervatu Cherokee Indijanaca. U opasnosti su zbog korporacije koja vodi eksperimentalne farme i više im je stalo do profita nego do sigurnosti. Posljednji projekt dr. Stewarta Rizora (Robert Vaughn u gostujućoj ulozi) pretvaranje je krava u superkrave. Ali eksperiment ima i svoje popratne učinke. Naime stočna se hrana koristi samo u Ugandi u kojoj je virus ubio gotovo cijelo selo. Budući da je otad otkriven protuotrov, kompanija želi slučaj držati u tajnosti i vidjeti hoće li se Indijanci oduprijeti virusu, što bi bio prvi korak u otkrivanju lijeka i dobivanju odobrenja Uprave za hranu i lijekove. Kad i krave i Indijanci, uključujući Walkerova dobroga prijatelja, podlegnu, Walker mora naći i podijeliti cjepivo prije nego što bude prekasno.

19. rujna
Šef kriminalne organizacije zatraži Gordona Cahilla (Rod Taylor u gostujućoj ulozi), Alexina otuđenog oca alkoholičara, da ga brani od njezine optužbe. Premda Alex nije u kontaktu s ocem koji je nju i mamu ostavio prije mnogo godina, nije joj jasno kako on može braniti takvoga klijenta. Napetost raste kad mu ona pokuša pomoći da se riješi alkoholozima i podigne svoje profesionanlne i osobne standarde. No baš kad se pomirenje činilo moguće, životi oca i kćeri u velikoj su opasnosti i Walker ih mora spasiti.
Kad Walkerov neprijatelj iz dana Vijetnamskoga rata ukrade više milijuna vrijedan tajni vojni helikopter za transport droge, Walker ima priliku počistiti ulice od droge i izravnati račune iz prošlosti. Gotovo 25 godina prije Randy Shrader izdao je svoje suborce. Kad je kapetan Cordell Walker sa šest vojnika tajno upao u kamp vijetnamske vojske da bi spasio zarobljenike, Shrader ih je odao neprijateljima i jedino je Walker uspio pobjeći od bitke. Otada čezne za pravdom. Sad se dva neprijatelja konačno imaju priliku suočiti nakon što Shrader ukrade vojni helikopter.

20. rujna
Kad Darcy Reynolds, kćeri Walkerova prijatelja, umetnu drogu u piće i siluju je u noći uoči njezina 21. rođendana, Walker traži napadače po noćnim klubovima Dallasa. Dok se Darcy bori s emocionalnom boli, Walker je pokušava nagovoriti da potraži pomoć i uključi se u grupu potpore. U međuvremenu silovatelji napadnu nekolicinu žena na području Dallasa, a Walker i Trivette daju sve od sebe da ih nađu. Hoće li i uspjeti prije nego što nekoga ubiju?
Kad nakon osam godina u planinama Ute pronađu olupinu aviona koji je sudjelovao u pljački banke i ubojstvu Walkerova prijatelja, Walker odlazi onamo riješiti slučaj. Traži avion otkad je pilot sletio na ulice Teksasa, opljačkao banku i ubio sedmero ljudi, uključujući Walkerova dobrog prijatelja, šerifa Catesa. Avion, pilot i milijuni dolara nestali su i dosada nisu nađeni. Alex i Walker pretražuju planine dok medvjed ne pomuti njihove planove.

21. rujna
Alex i C. D. kući dovode grupu djece koja su sudjelovala u Danu djece u vladi. Otme ih skupina otmičara koja zakopa njihov autobus u blato, a Walker ih mora spasiti prije nego što naiđe nadolazeći ciklon. Desetero otete djece koji su izabrani na natjecanju da provedu dan glumeći članove vlade živi su zakopani u školskom autobusu. Otmičari za njih traže 10 milijuna dolara otkupnine. Brzo im ponestaje kisika, a kako se približava opasni tornado, Walker je jedini koji ih može spasiti.
Kad dva građevinarca ubiju svećenika da bi ga spriječili u gradnji centra za beskućnike, samo su dva svjedoka: jedan beskućnik kojemu se od ubojstva gubi svaki trag i njegov pas, Lucky, koji pomaže Walkeru da pronađe krivce. Lucky privremeno zamjenjuje Trivettea dok on vodi potragu za vlasnikom psa i traži podatke o građevinarcima. Alex i C. D. planiraju veliku večeru povodom Dana zahvalnosti za svoje prijatelje beskućnike koja se na kraju pretvori u obiteljsko okupljanje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju