On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

56.-57.ep - ponedjeljak 16. travnja
Kada poznati mafijaški vođa bude pušten na uvjetnu slobodu, dvoje od troje svjedoka koji su svjedočili protiv njega nađeni su mrtvi, a Walker mora zaštititi trećega, ujedno jednog od Alexinih bivših. Dok Alex preispituje svoje osjećaje prema bivšem dečku, Walker i Trivette odlaze na tajni zadatak kao jahači bikova te pokušavaju zaštititi trećeg svjedoka prije nego što svjedoči.
Ljutit na bijelce koji su dirali drevno indijansko groblje, zli vrač vraća se iz mrtvih da bi se osvetio odgovornima za iskapanje. Tradicionalne metode provođenja zakona ne mogu se mjeriti sa zlim duhom pa Walker prihvaća izazov života i stavlja svoju dobru volju na kušnju te se suočava s vračem koji koristi svoju moćnu magiju i Walkera dovodi u iskušenje da čini zlodjela.

58.-.59.ep - utorak 17. travnja
Kad Alex pokuša nagovoriti jednu ženu da ostavi supruga koji je u zatvoru zbog obiteljskoga nasilja, on se zakune da će vratiti ženu i osvetiti se Alex. Alex dovodi skupinu žrtava nasilja Trivetteu i C. D.-ju koji ih uče samoobrani, no kad otuđeni suprug izađe iz zatvora uz jamčevinu, napada žene dok se Walker žuri spasiti ih.
Zaštićeni je svjedok ubijen dok su ga Walker i Trivette čuvali, a kao posljedica toga jedan bi mafijaš mogao biti pušten iz zatvora. Walker odlazi na tajni zadatak kao osuđeni ubojica u strogo čuvani zatvor i pokuša dobiti priznanje od mafijaša. Dok Walker polako dobiva njegovo poštovanje i povjerenje, Trivette, prerušen u zatvorskoga čuvara, čuva leđa Walkeru.

60.-61.ep - srijeda 18. travnja
Kad članovi odmetnici Irske republikanske armije pokušaju ubiti velikodostojnika u pregovorima za mir između IRA-e i Velike Britanije, Walker i Trivette moraju naći ubojicu ili riskirati međunarodni incident. Dok Trivette pregledava CIA-ine dosjee u potrazi za imenima mogućih sumnjivaca, vođa skupine odmetnika, crvenokosa ljepotica, glumi novinarku da bi ušla u Ured rendžera i pokušala ubiti Walkera nakon što ga zavede.
Kada niz pljački odvede Walkera i Trivetta do ruskoga maijaša, rendžeri pozovu moskovsku policiju da im pomogne identificirati ga i uhvatiti. Walker i Trivette sretni su što će im pomoći, no samo dok Rus ne stigne. Informacije policajca nisu im ni od kakve pomoći, a njegova nervoza i šeprtljavost podsjećaju ih na policajce iz Keystonea.

62.-63.ep - četvrtak 19. travnja
Iako je Alex uspješno optužila Victora LaRuea, čovjeka koji ju je oteo i pokušao silovati, sjećanja je još progone i ona se počne bojati za svoj život kada ga puste iz zatvora. Unatoč uzemirujućim pozivima koje prima, Walker nema pravne osnove po kojoj bi uhitio luđaka sve dok opsjednutost ne natjera LaRuea da ponovno otme Alex.
Kad Walker otkrije da skupina Amerikanaca krijumčari Meksikance preko granice i prodaje ih u roblje, Walker bez Trivetteova znanja odlazi na tajni zadatak kao meksički seljak. Nakon što prijeđe granicu s Meksikancima, Amerikanci, koji bi ih trebali odvesti do slobode, prodaju ih u roblje. Alex i Trivette zabrinuti su jer im se Walker ne javlja i ne znaju gdje se nalazi.

64.-65.ep - petak 20. travnja
Nakon što Walker ubije trgovca oružjem, njegov brat traži osvetu i otima C. D.-ja da bi namamio Walkera u klopku. Kad Walker pokuša spasiti C. D.-ja, trgovac oružjem zarobi Walkera i prisili na niz borbi sa skupinom majstora borilačkih vještina.
Walker obavlja tajni zadatak kojim želi dokazati da vlasnik kockarnice koristi svoj posao za pranje novca. Prima udarac u glavu, pada u nesvijest i budi se dok ga mlada djelatnica vuče. Dok ona pokušava pobjeći od mafije, Walker iz niza scena kojih se prisjeća pokušava shvatiti kako se našao u toj situaciji i na kojoj je strani zakona.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju