On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

186.-187.ep - ponedjeljak 16. srpnja
Nakon što dvojica bajkera pomognu svojim djevojkama da pobjegnu iz zatvorskog autobusa da bi nastavili pljačkati banke, Walker i Trivette kreću za njima. U međuvremenu dvije druge bjegunke ponude Gageu prijevoz nakon što se njemu pokvario motor. Jedna je ubojica, drugu želi ubiti mafija.
Da bi spriječili nasilje, Walker i Boomer Knight (Hulk Hogan) organiziraju košarkaške turnire između suparničkih banda. Kad Boomer uvjeri klince da prestanu raditi za lokalnog dilera, ovaj se osvećuje otevši Boomera.

188.-189.ep - utorak 17. srpnja
Walker i Alex na večeri su u noćnom klubu sa ženom i kćeri vlasnika koji duguje novac zelenašima. U međuvremenu Trivette glumi uličnog gangstera da bi istražio niz mafijaških ubojstava.
Odvjetnik koji priprema tužbu protiv policije zbog brutalnosti nađen je mrtav i rendžeri kreću u istragu.

190.-191.ep - srijeda 18. srpnja
Rendžeri imaju šest sati da spase milijarderovu kćer koju je oteo njezin tjelesni čuvar i namjerava je ubiti uživo preko interneta.
Osoblje restorana uređenog u srednjovjekovnom stilu u slobodno vrijeme krade umjetnine i nakit. Nakon što jedan od njih strada tijekom pljačke, Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak u restoran. U međuvremenu Trivette odlazi po zatvorenika svjedoka koji tvrdi da je zlosretan.

192.-193.ep - četvrtak 19. srpnja
Nakon osude mafijaškog bossa njegov sin odlučuje osvetiti se onima koji su ga strpali u zatvor: sudu, predstavniku porote i tužiteljici Alex.
Nakon što vozač kamiona na methu pobije obitelj, priznaje rendžerima da je meth nabavio od bajkerske bande. Alex otkriva da je imao ilegalnu vozačku. Syndey i Gage prerušavaju se u bajkere da bi se ubacili u bandu, dok Trivette pokušava otkriti tko izdaje ilegalne vozačke.

194.-195.ep - petak 20. srpnja
Gage ogluši tijekom krađe auta u kojoj život gube njegova bivša djevojka iz srednje i njezin zaručnik. Sydney tješi Gagea koji se mora nositi s mogućnošću trajnog gubitka sluha, dok Walker i Trivette kreću u lov na ubojicu, vođu automafije.
Rendžeri pokušavaju razbiti crno tržište oružjem. Trudna Alex u opasnosti je da se zarazi ebolom. U međuvremenu Walker i Trivette nađu se na meti trgovaca oružjem.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju