On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

96.-97.ep - ponedjeljak 14. svibnja
Umjesto kazne od 562 sata dobrotvornog rada, Charlie pristaje glumiti zloglasnog i sada uhićenog Icemana. Charlie mora odglumiti stručnjaka za eksplozive, a da si ne razori paravan, što neće biti lako. Kad stvarni Iceman pobjegne i krene u lov na imitatora, Charlieju se crno piše.
Walkeru je stalo do dječaka Lucasa, no nema srca reći mu istinu o njegovoj bolesti pa mu pokušava olakšati patnju prepričavajući mu zgode iz djetinjstva. Walker pronalazi Lucasovu majku, ali ne uspijeva uloviti njezina nasilnog dečka i dilera Rafera Cobba, koji je saznao da Lucas ima ključ od pretinca u kojem je novac od droge.

98.-99.ep - utorak 15. svibnja
Nakon smrti majke, Lucasov strah od Rafera Cobba, dilera koji ih je zlostavljao, rezultira stravičnim noćnim morama. Walker ga odvodi na indijansku zemlju gdje će ga pokušati izliječiti drevnim metodama. Lucas i Walker sve se više zbližavaju, ali Walkera muči to što dječaku još nije priznao da boluje od AIDS-a. Vrač Bijeli Orao pomogao je Walkeru da preboli smrt roditelja pa se Walker sada nada da će izliječiti i dječaka, a njemu samom dati snagu da mu prizna istinu.
Nakon što je agenticu DEA-e na tajnom zadatku Belle McLain ubio narkobos Jack Garret, njezin brat vojnik J. W. kreće u osvetu, ali Walker ga u tome sprečava i uhićuje. Kad vojni časnik Luther Parrish dođe po J. W.-a, njegov drugi brat Wyatt i sestra Jessie pomognu mu da pobjegne.

100.-101.ep - srijeda 16. svibnja
Nakon navodne smrti majke o dječaku geniju Chadu brinu se liječnici i znanstvenici iz instituta u kom je radila. Kad im ne služi kao pokusni kunić, Chad provodi vrijeme s jedinim prijateljem kojem vjeruje – s ART-om, naprednim kompjuterom koji može govoriti, misliti i pratiti svaki pokret unutar instituta. Kad ART načuje da bi pokusi koje provode na Chadu mogli rezultirati njegovom smrću, dječak bježi i uz ART-ovu pomoć kreće u potragu za majkom.
Kada dvoje posvojene siročadi pobjegne iz novog doma pogrešno protumačivši da posvojitelji namjeravaju jednog od njih vratiti u dom, postaju svjedoci ubojstva i Walker im sad mora spašavati život da bi mogli svjedočiti.

102.-103.ep - četvrtak 17. svibnja
Kada bivši Walkerov učenik karatea Joey Prado (John Haymes Newton) dobije diplomu Policijske akademije kao najbolji u klasi, Walker ga odluči povesti na vrlo težak zadatak. Trebaju stati na kraj planu dilera da raspačavaju besplatni heroin po školama. Da situacija bude još teža, Joey mora izdati svoga prijatelja iz djetinjstva da bi obavio zadatak. Joey Prado i Vic Solano bili su najbolji prijatelji kad su imali 12 godina, no razdvojili su se kad je Joey počeo učiti karate, a Vic je odlučio da se time neće baviti.
Nakon što je agenticu DEA-e na tajnom zadatku Belle McLain ubio narkobos Jack Garret, njezin brat vojnik J. W. kreće u osvetu, ali Walker ga u tome sprečava i uhićuje. Kad vojni časnik Luther Parrish dođe po J. W.-a, njegov drugi brat Wyatt i sestra Jessie pomognu mu da pobjegne. Sada Walker, Trivette i Parrish moraju spriječiti McLaina da uzme zakon u svoje ruke i pritom prikupiti dovoljno dokaza da uhite Garreta.

104.-105.ep - petak 18. svibnja
Umjesto kazne od 562 sata dobrotvornog rada, Charlie pristaje glumiti zloglasnog i sada uhićenog Icemana. Charlie mora odglumiti stručnjaka za eksplozive, a da si ne razori paravan, što neće biti lako. Kad stvarni Iceman pobjegne i krene u lov na imitatora, Charlieju se crno piše.
Walkeru je stalo do dječaka Lucasa, no nema srca reći mu istinu o njegovoj bolesti pa mu pokušava olakšati patnju prepričavajući mu zgode iz djetinjstva. Walker pronalazi Lucasovu majku, ali ne uspijeva uloviti njezina nasilnog dečka i dilera Rafera Cobba, koji je saznao da Lucas ima ključ od pretinca u kojem je novac od droge. Ponovni susret Lucasa i njegove majke kratak je jer ona podliježe AIDS-u, no Walker obećava da će se brinuti o njemu.
  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju