On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

27.-28.ep - 13. kolovoza
Kad vladinoga inspektora ubije stampedo goveda, ili se barem tako čini, Walker sam istražuje slučaj i otkriva lanac kradljivaca goveda. Kradljivci su uvijek jedan korak ispred zakona dok Walker i Trivette ne shvate da kriminalci dobivaju informacije iznutra,od nekoga tko je upleten u slučaj rendžera.
Walker (Chuck Norris) i Trivette (Clarence Gilyard) odlaze u lokalni noćni klub da bi pronašli izvor skupe i ubojite droge koja postaje popularna među dalaškom društvenom kremom. U isto je vrijeme Alex (Sheree J. Wilson) zabrinuta da će se noćna mora u kojoj Walker pogiba ostvariti. Upozorava Walkera da se čuva, posebno u Trivetteovoj blizini!

29.-30.ep - 14. kolovoza
Kad se dva farmera dogovore da će ubiti krdo zaštićenih divljih mustanga koji pasu na njihovu posjedu, Walker odlazi uhititi jednog od njih, no ovaj ga uspije svladati. Trivette, zabrinut zbog Walkerova nestanka, počinje potragu dok Walker shvaća da mu u bijegu može pomoći jedino mustang.
Walker hrabro pokušava spasiti bebu zatvorenu u automobilu koji visi s ograde mosta. No kad ograda popusti, Walker zajedno s autom pada u rijeku. Završava u komi, a Alex i C.D. nestrpljivo bdiju uz njega prisjećajući se prijateljstva. Trivette za to vrijeme hvata osobu koja je uzrokovala nesreću i potom pobjegla.

31.-32.ep - 15. kolovoza
Pogreb poglavice Šest Pera za Walkera nije samo susret s prijateljima iz djetinjstva. Poglavičin sin povjeri mu da smrt njegova oca nije nesretan slučaj. U međuvremenu, napetost raste dok plemensko vijeće starješina raspravlja treba li ili ne poštovati usmeni dogovor između poglavice Šest Pera i naftne kompanije kojoj je obećao prodati dio plemenskoga teritorija. Apesanahkwat se pridružuje glumačkoj ekipi u ulozi ujaka Raya, Walkerova ujaka Indijanca koji ga je odgojio. Larry Sellers (Oblak Koji Pleše u seriji „Dr. Quinn, žena vrač“) glumi člana plemena Thomasa Trčećega Konja.

33.-34.ep - 16. kolovoza
Korumpirani policajac pokuša ubiti Alex nakon što primi informacije o grupi dalaških policajaca koji kradu zaplijenjenu drogu i preprodaju je na crnome tržištu. Alex je stavljena pod 24-satnu zaštitu nakon što Walker sazna da zloglasni diler kokainom, kojega nikada nije uspio uhvatiti, stoji iza cijele priče i koji će poduzeti sve što može da Alex ne poživi dovoljno dugo da prepozna upletene policajce.

35.-36.ep - 17. kolovoza
Nagrada od milijun dolara nudi se onomu tko ubije Cordella Walkera. Svi kriminalci u Dallasu pokušat će osvojiti novac. Dok Trivette pokušava saznati tko nudi nagradu, Walker istražuje lanac krađe automobila, što ga dovede do osobe koja ga želi ubiti.
Kad japanska banda otme kćer bogatoga biznismena, teksaški rendžeri moraju je spasiti i naučiti kako se posluje s Japancima. Walkerove i Trivetteove napore da spase mladu ženu dodatno otežava savjetnik za sigurnost bogatoga biznismena koji tvrdi da otmičari pripremaju osobnu osvetu, da se mora suočiti sa sudbinom i platiti otkupninu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju