On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

126.ep - 12. studenog
Kad učiteljicu ubiju jer se suprotstavila vođi bande, Walker odlazi na tajni zadatak kao učitelj da identificira ubojicu i promovira ispravan životni put. No kad Faith, jedna od Walkerovih učenica, pokrene kampanju čišćenja škole od banda, i ona se nađe na meti.

127.ep - 13. studenog
Alex na Kiminu vjenčanju teško ranjava Karl Storm, zločinac kojeg je prije pet godina smjestila u zatvor.

128.ep - 14. studenog
Najsretniji dan u Walkerovu životu pretvara se u tragediju kad Alex nastrijeli Storm, čovjek kojeg je smjestila u zatvor prije pet godina. Dok se Alex bori za život u bolnici sa C. D.-jem uz sebe, Walker kreće u lov na čovjeka koji joj je to učinio.

129.ep - 15. studenog
Iako Carlos nije odobravao udaju svoje mlade nećakinje Carmen za Hectora, Hector se pokazao brižnim suprugom. Kad završi u zatvoru zbog oružane pljačke, Carlos vjeruje u njegovu nevinost i dokazuje to na sudu. No na dan kad Hector treba biti pušten, korumpirani čuvari ubijaju jednog od zatvorenika i svaljuju to na Hectora. Hector bježi, a Walker i Carlos moraju ga naći prije nego što ga se dočepaju čuvari.

130.-131.ep - 16. studenog
Prije mnogo godina Walker je smjestio Garretta Stonea u zatvor. Sada uvjetno otpušten, Garrett želi osvetu. Tijekom pljačke banke njegova banda ostaje bez vozača. Trivette trenira vožnju i ubacuje se u organizaciju. Alex otvara centar za pomoć, a Carlos pomaže jednomu mladiću da kaže „ne“ bandama. Walker istražuje misterioznu bolest koja se širi vodom u indijanskome rezervatu i od koje umiru djeca. Sumnja pada na obližnju tvornicu, ali inspekcija potvrđuje da je voda čista. Walker mora spriječiti osvetu bijesnih Indijanaca i dokazati da je vlasnik tvornice lagao te locirati pravu odvodnu cijev.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju