On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

6.-7.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Dok se Trivette i Walker bore protiv bande krijumčara oružja odlučnih da ubiju Cat prije nego što kaže što zna, Trivette se zaljubljuje. Kad se Walker odvoji od para, oni bježe kao mete strašne potjere. Dok se Trivette i Walker bore protiv bande krijumčara oružja odlučnih da ubiju Cat prije nego što kaže što zna, Trivette se zaljubljuje. Kad se Walker odvoji od para, oni bježe kao mete strašne potjere.

8.-9.ep - utorak 13. ožujka
Kada Dave Kilmer zvan Val Zločina, inače službenik za uvjetne kazne koji širi zločine preko svojih osuđenika na uvjetnoj slobodi, zaprijeti Carlisleovoj obitelji, Walker ga odluči razotkriti prije nego što Calisle preuzme odgovornost za Kilmerova djela. Walker očajnički traži identitet građanina koji je uvjerio previše ljudi da je on novi teksaški rendžer. U međuvremenu sramežljiva tajnica Evie sretno je zaljubljena, a C. D. traži ljubav na Trivetteovoj stranici za upoznavanje.

10.-11.ep - srijeda 14. ožujka
FBI neće dopustiti Walkeru da ugrozi slučaj protiv kriminalnog bosa Istočne obale uhićenjem Mickeyja Flandersa. Međutim kad Flanders upuca čovjeka, Walker pokuša uvjeriti njegovu sestru kakav je on zapravo da bi zajedno zaustavili njegovo divljanje. U međuvremenu Walker pomaže plašljivom dječaku Archibaldu da se obrani od napadača u susjedstvu. Situacija ispred muškog zatvora u kojem borave osuđenici na smrtnu kaznu postane napeta kad se protivnici i zagovornici smrtne kazne sukobe. U međuvremenu pravi je ubojica na slobodi i veseli se danu pogubljenja.

12.-13.ep - četvrtak 15 ožujka
Trivetteova davno izgubljena ljubav Diane ponovno pojavljuje se moleći za pomoć. Njezin se brat našao u prijevari povezanoj s ilegalnim uličnim borbama. Kada Diane otmu ucjenjivači njezina brata, Trivette i Walker riskiraju svoje živote da bi spasili nju i skinuli ljagu s imena njezina brata. Kad Walker otkrije pravog ubojicu, započinje utrka s vremenom u kojoj mora doći do svog prijatelja prije nego što ga korumpirani agent zauvijek ušutka. U međuvremenu se C. D. bori protiv udvarača svoje buduće ljubavnice Mabel Shoop.

14.-15.ep - petak 16. ožujka
Nakon slučaja silovanja jedne studentice na kampusu, Alex postaje upletena, a Walker vjeruje da to nije usamljeni slučaj, nego djelo serijskog silovatelja. Walker i Trivette istražuju slučaj niza silovanja u kampusu, a dokazi upućuju na novog dekana, čovjeka s kojim Alex izlazi.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju