On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

136.-137.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Cooper hvata jednog od odmetničke braće, no dvojica uspijevaju pobjeći. Odmetnici namjeravaju postaviti zasjedu mormonima koji putuju na zapad i spasiti brata. Na Cooperu je da ih zaštiti kako bi došli do svoje obećane zemlje.
Mlada Kelly Wyman nadobudna je country-glazbenica. Zgodni Brad Alt obećava da će joj pomoći pokrenuti karijeru. No Kelly ne zna da Brad pokušava preuzeti heroinsku industriju u Dallasu.

138.-139.ep - utorak 12. lipnja
Korumpirani šerif Bell lažira nesreću da bi prikrio ubojstvo mladog vozača kamiona Andyja, koji je odbio krijumčariti drogu za njega. Kad mladićeva majka uvjeri Alex da se Andy ne bi ni približio drogi, ona kreće u istragu uz Walkerovu i Trivetteovu pomoć.
Carlosov nećak Jesse dolazi u sukob sa zakonom kad mu u sobi pronađu pištolj kojim je Johnny Blade ubio policajca, a onamo ga je skrio Jessejev prijatelj i Bladeov pomoćnik. Kad Blade to sazna, otima Jessejevu majku, zatim uz pomoć odvjetnika prisiljava Jesseja da on prizna ubojstvo ili će mu ubiti majku.

140.-141.ep - srijeda 13. lipnja
Djevojčica s teškoćama u razvoju Sally svjedoči pokušaju ubojstva Trenta, koji je trebao svjedočiti na sudu protiv mafijaša. Rendžeri moraju otkriti tko stoji iza napada i zaštititi djevojčicu od ubojice.
Ravnatelj srednje škole, stari Walkerov prijatelj, otkriva tko dila drogu u školi i završava mrtav. Smrt proglase samoubojstvom, ali Walker je sumnjičav i zajedno s Trivetteom odlazi u školu na tajni zadatak da bi otkrio istinu i oslobodio školu od narkoterora.

142.-143.ep - četvrtak 14. lipnja
Rendžeri istražuju sumnjive nesreće NASCAR-ova tima 'Cherokee', koje izaziva suparnički tim 'Forbes' koji ih želi izbaciti iz utrka. U međuvremenu Trent i Carlos traže otetu djevojčicu i spašavaju je od pedofila.
Kada član tima 'Cherokee' strada u nesreći koju je izazvao njegov kolega koji je potajno izdao tim, zamole Walkera da vozi za njih. Tim 'Forbes' pokušava uništiti auto prije iduće utrke. U međuvremenu Trent i Carlos kreću u lov na lopove koji su ukrali dokaze protiv pedofila.

144.-145.ep - petak 15. lipnja
Trivetteova cura nestaje i njezine se slike pojavljuju na dražbi na jednoj internetskoj stranici, zajedno s drugim nestalim djevojkama. Trivette i Walker sad moraju razbiti lanac prodaje seksualnih robinja.
Alex i Trivette prisjećaju se Walkerovih vratolomija dok čekaju da ih spase iz tanka punog hladne vode u koji ih je bacio Caleb Hooks, koji se ponovno želi osvetiti Walkeru zbog bratova ubojstva.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju