On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

10. rujna
Nakon što Walker ubije trgovca oružjem, njegov brat traži osvetu i otima C. D.-ja da bi namamio Walkera u klopku. Kad Walker pokuša spasiti C. D.-ja, trgovac oružjem zarobi Walkera i prisili na niz borbi sa skupinom majstora borilačkih vještina.
Nakon što televizijska reporterka traži od policije dozvolu za snimanje rendžera u akciji, ni Walker ni Trivette ne žele pristati na to, sve dok ne upoznaju prekrasnu novinarku. Trivette pokušava ostaviti dobra dojam i vodi je u potragu za jednim od deset najtraženijih zločinaca. No kad sve pođe po krivu, novinarka se boji da je njezina priča u opasnosti pa umjesto toga odluči intervjuirati Walkera.

11. rujna
Walker obavlja tajni zadatak kojim želi dokazati da vlasnik kockarnice koristi svoj posao za pranje novca. Prima udarac u glavu, pada u nesvijest i budi se dok ga mlada djelatnica vuče. Dok ona pokušava pobjeći od mafije, Walker iz niza scena kojih se prisjeća pokušava shvatiti kako se našao u toj situaciji i na kojoj je strani zakona.
Kada bogati senator pokuša raspustiti Teksaške rendžere zbog rezova u budžetu, Trivette se pojavljuje na saslušanju u ime rendžera, dok Walker odbija braniti instituciju jer ona, kako kaže, ne treba obranu. Za vrijeme saslušanja Walker prati skupinu kradljivaca dragulja. Kada banda otme senatorovu kćer, Walker ih mora naći prije nego što im otkupnina bude dostavljena i senatorov stav o raspuštanju rendžera proveden u djelo. Senatorica Kay Bailey Hutchison glumi samu sebe kao zastupnicu rendžera.

12. rujna
Godišnji odmor rendžera pretvara se u igru mačke i miša sa zloglasnim dilerom heroina koji zarobi Walkera, Trivettea, C. D.-ja i Alex nakon što ga ona slučajno vidi u akciji. Diler i njegovi pristaše brojniji su i naoružaniji od rendžera pa Walker i Trivette podmetnu klopku i smisle plan kako će ih namamiti u nju.
Kada niz pljački odvede Walkera i Trivetta do ruskoga maijaša, rendžeri pozovu moskovsku policiju da im pomogne identificirati ga i uhvatiti. Walker i Trivette sretni su što će im pomoći, no samo dok Rus ne stigne. Informacije policajca nisu im ni od kakve pomoći, a njegova nervoza i šeprtljavost podsjećaju ih na policajce iz Keystonea.

13. rujna
Kada niz pljački odvede Walkera i Trivetta do ruskoga maijaša, rendžeri pozovu moskovsku policiju da im pomogne identificirati ga i uhvatiti. Walker i Trivette sretni su što će im pomoći, no samo dok Rus ne stigne. Informacije policajca nisu im ni od kakve pomoći, a njegova nervoza i šeprtljavost podsjećaju ih na policajce iz Keystonea.
Kad šestogodišnji dječak padne u odvod dubok 12 metara, Walker ga pokušava spasiti, no kad se odvod uruši, Walker i dječak ostanu zarobljeni. Dok spasilačke ekipe užurbano rade da bi što prije došle do njih dvojice, Alex, Trivette i C. D. bespomoćno stoje sa strane. Kad spasitelji dođu do dječaka i izvuku ga, odvod propadne još dublje i zatrpa Walkera.

14. rujna
Večer prije uvrštavanja C. D.-ja u Dvoranu slavnih teksaških rendžera, serijski ubojica koji se povezuje s neriješenim slučajem starim 11 godina vraća se da bi ga progonio. C. D. se pita je li dostojan časti koja mu je ukazana ili nije. Premda ga Walker i Trivette uvjeravaju u suprotno, inače samouvjereni C. D. misli da nije dovoljno vrijedan da ga uvrste u Dvoranu slavnih. Ubojica se vraća i izaziva ga prije nego što opet ubije.
Walker pokušava održati obitelj na okupu nakon što tibetanski redovnik otkrije da je duh Lame Dolgina, glasovita budističkog učitelja, reinkarniran u obliku mladoga dječaka koji se pokušava vratiti u Tibet. Dječakova je sudbina da postane prosvijetljen, no njegova ga majka ne želi pustiti. Neprijatelj iz Lamove prošlosti želi zaustaviti njegovo putovanje prema prosvijetljenju, a Walker se bori za dječakovu slobodu izazivajući najoštrije protivnike na borbu do smrti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju