On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

93.ep - 1. listopada
Kad srednjoškolci počnu umirati od kombinacije steroida i metamfetamina, Walker odlazi u školu kao profesor na zamjeni da bi otkrio odakle droga dolazi te zaustavio umiranje. Srednjoškolski sportaši počeli su uzimati tablete koje će im dati dodatnu energiju, dovesti ih do školarina i profesionalnih karijera. Walker odlazi u školu kao profesor na zamjeni, a jedan policajac glumi učenika na tajnome zadatku jer želi otkriti izvor droge. Dok mu se polako približavaju, Walker svoje učenike uči vrijednim lekcijama koje nisu u udžbenicima.

94.ep - 2. listopada
Kad čovjek koji je prije deset godina ubio Walkerovu zaručnicu bude pušten iz zatvora, Walkera preplavljuju bolne uspomene i traži pravdu u sjećanje na nju. Walkerove zaruke s Ellen Garret (Jennifer Grant) dio je njegove prošlosti za koju mnogi ne znaju. Bila je profesorica prava i on ju je volio. Nakon što ju je zaprosio, oboje ih je napao zajednički neprijatelj, no ona nije preživjela. Walker ga je strpao u zatvor, a sad je ubojica na slobodi i želi naći Walkera.

95.ep - 3. listopada
Alex susreće svoga zakletog neprijatelja Victora LaRuea, no ovoga puta u sudnici u kojoj on želi biti sudac i presuditi njezinu životu. Jedino je Walker može spasiti. Čovjek koji je pokušao ubiti Alex pobjegao je tijekom saslušanja i sad čitavu sudnicu drži na nišanu. Nakon ubojstva suca, odvjetnika i sudskog psihijatra priprema se za veliki finale u kojem će ubiti Alex. Dok ona očajnički čeka da je Walker spasi, on je zauzet jednim drugim slučajem i možda ne stigne u sudnicu na vrijeme.

96.ep - 4. listopada
Mladi Kinez i dvije neprijateljske bande žele u svojim rukama moćnoga zmaja s čarobnim moćima, i to iz vrlo različitih razloga. Prema kineskoj legendi, u 16. je stoljeću u Kini caru predstavljen prekrasni zmaj s čarobnim moćima. Kad je zmaj premješten u SAD 1800-ih godina, moći su se pretvorile u zlo i kineski starješine uklonili su zmajevo srce da bi spriječili katastrofu. U Dallasu je jedna banda ukrala srce od druge bande, čime su zmaju vraćene moći. Mladić po imenu Henry Wu ukrade cijeloga zmaja u nadi da će mu izliječiti 10-godišnju sestru koja je na samrti. Walker mora pronaći Henryja prije bande koja bi mogla ubiti nevine ljude.
Nakon što je preživjela pucnjavu, jedna djevojčica pomaže Walkeru da spasi susjedstvo od banda i nasilja. Eric Norris, sin Chucka Norrisa režirao je ovu epizodu. Mike Norris, stariji sin Chucka Norrisa, pojavljuje se u ulozi liječnika. Desetogodišnja Kyla Jarvis gotovo je umrla od posljedica pucnjave u kojoj su sudjelovali članovi ulične bande. Samo osam sati nakon operacije dogodi se čudo i ona potpuno ozdravi. Kad se probudi, objašnjava da je vidjela anđela koji joj je rekao da zaustavi ubijanje i spasi susjedstvo. Kyle moli Walkera za pomoć i odlazi u Fallon Park, gdje je njezina majka ubijena na sam Uskrs. Njezin pothvat dobije golemu medijsku pozornost, no hoće li joj Walker moći pomoći da ostvari nemoguće?

97.ep - 5. listopada
Jedan od prvih zadataka teksaške rendžerice Bobbie Hunt (Tammy Lauren) odlazak je na tajni zadatak kao učiteljica 10-ogodišnjeg Nickyja Matacija. Želi ga odvesti od njegova oca mafijaša i vratiti majci. Legendarni mafijaš Sal Matacio ima jedan jedini cilj: odgojiti svoga sina Nicholasa koji će jednoga dana preuzeti njegovo carstvo droge, pranja novca i sličnih operacija. Uz pomoć Walkera i Trivettea Bobbie se seli u Mataciovu vilu kao Nickyjeva učiteljica da bi pronašla što više dokaza o Mataciovim ilegalnim radnjama koji će ga strpati u zatvor na doživotnu robiju. No kad Bobbie otkriju, Walker je mora spasiti prije nego što Matacio pobjegne, dječak ostane zatočen, a Bobbie postane dio statistike.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju