On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

114.ep - 29. listopada
Kada dvoje posvojene siročadi pobjegne iz novog doma pogrešno protumačivši da posvojitelji namjeravaju jednog od njih vratiti u dom, postaju svjedoci ubojstva i Walker im sad mora spašavati život da bi mogli svjedočiti.

115.ep - 30. listopada
Arheologinja u rezervatu Cherokeeja ubijena je kad je naftna kompanija saznala da se ispod njezine iskopine nalazi nafta. Udvarač kojeg je odbila, Sam Coyote, policajac u rezervatu i Walkerov prijatelj, osumnjičen je za njezino ubojstvo. Walker mora dokazati da je nedužan prije nego što ga izruče FBI-u.

116.ep - 31. listopada
Odbjegli zatvorenici predvođeni propovjednikom Walshom uzimaju za taoce časne sestre, među kojima je i voditeljica sirotišta u kojem je Walsh proveo djetinjstvo i s kojom ima neriješene račune. Kad saznaje da je jedna od taokinja također odrasla u sirotištu, između njih se razvija prisnost. Walker se ušuljava u crkvu, a voditeljica ima šokantno priznanje koje će promijeniti ishod talačke krize.

117.ep - 1. studenog
C. D. privremeno radi kao šef osiguranja u jednom country-klubu i postaje sumnjičav oko sudbine svog prethodnika. Walker, Trivette i Alex poslije su zamoljeni da diskretno čuvaju bogate menadžere koji će doći na zabavu. No iza kulisa, C. D.-jeva desna ruka Grady i njegova ekipa rade za tajanstvenog vođu i spremaju se izvesti pljačku.

118.-119.ep - 2. studenog
Walker pomaže profesionalnom hrvaču Codyju čija se bivša žena skriva nakon što je svjedočila ubojstvu. Codyju je dijagnosticirana aneurizma mozga i mora se prestati baviti hrvanjem. U želji da sinu osigura financijsku stabilnost, Cody pristaje na finalni meč koji bi ga mogao stajati života. Loveći dvojicu naoružanih pljačkaša, Trivette nailazi na ranjenog šestogodišnjaka. Suspendiran i na meti medija koji ga optužuju, kao i dječakova starijeg brata, Trivette otkriva da istragu vodi časnik koji mu zamjera što ga nije primio u rendžere. Walker pokušava dokazati da je zapravo zločinac kog je Trivette lovio nastrijelio dječaka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju