On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

108.ep - 22. listopada
Hayes Cooper, lovac na glave meka srca (glumi ga Chuck Norris) stiže u gradić Buckhorn da bi ulovio odmetnika i pokupio nagradu, no primjećuje da stanovnike ugnjetava pohlepni zemljoposjednik Silas Bledoe. Cooper pomaže lokalnoj obitelji u borbi za njihovu zemlju, ne shvaćajući da će ishod imati trajne posljedice po njegov život. U međuvremenu se viđa s prodavačicom Sarom Rose, u koju se zaljubio preko ušiju.

109.ep - 23. listopada
Ostavivši svoju ljubav Saru Rose i gradić Buckhorn, Cooper kreće u potragu za ubojicama svojih prijatelja. No nitko nije dorastao Kilgoreu i njegovoj bandi pa tako ni Cooper, koji ne shvaća da su se oni vratili Buckhorn. Slijedeći pogrešan trag, Cooper ostavlja Saru i ostale na cjedilu.

110.ep - 24. listopada
Nakon navodne smrti majke o dječaku geniju Chadu brinu se liječnici i znanstvenici iz instituta u kom je radila. Kad im ne služi kao pokusni kunić, Chad provodi vrijeme s jedinim prijateljem kojem vjeruje – s ART-om, naprednim kompjuterom koji može govoriti, misliti i pratiti svaki pokret unutar instituta. Kad ART načuje da bi pokusi koje provode na Chadu mogli rezultirati njegovom smrću, dječak bježi i uz ART-ovu pomoć kreće u potragu za majkom.

111.ep - 25. listopada
Walkerovu kampu za mlade prijestupnike protivi se senator koji smatra da je zatvor jedino rješenje. No Walker kod mladića primjećuje pozitivne promjene. Kad jedan od njih odluči pobjeći i pozove ostale da mu se pridruže, Walkerov program morat će dokazati da djeluje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju