Kad dame sklope pakt da neće nikad otkriti što su učinile Jamieju, shvaćaju da svaka mora poći svojim putem i da se moraju odreći svojih moći.

12. i 13.ep - 29. rujna

Kad dame sklope pakt da neće nikad otkriti što su učinile Jamieju, shvaćaju da svaka mora poći svojim putem i da se moraju odreći svojih moći. Joanna, koja osjeća grižnju savjesti, pokušava pomoći Penny krenuti dalje, iskre frcaju između Kat i njezina seksi novog susjeda, samohranog oca Colina (Jerry O'Connell) koji je upravo došao u Eastwick s malim sinom Geneom i mračnom tajnom, a baš kada Kat i Joanna kreću dalje, stvari se zakompliciraju za Roxie jer se Darryl vraća u Eastwick s istinom o svojoj tajanstvenoj prošlosti.

Život je dobar za Roxie, Joannu i Kat. Ponovno su zajedno i prigrlile su svoje moći. Darryl i Roxie dobar su par dok se njezin preminuli suprug Danny (Matthew Del Negro) čudesno ne vrati, što Roxie i Miji donosi emocionalnu buru. Za to vrijeme, Kat počinje sumnjati da nešto nije u redu s Colinovim mladim sinom Geneom (Skyler Gisondo), a Joanna daje sve od sebe kako bi otklonila Pennynu sumnju da je Jamie ubijen.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju