Serija iz 2009. godine bazirana je na istoimenom filmskom hitu iz 1987. godine s oskarovcem Jackom Nicholsonom koji je tumačio originalnog Darryla Van Hornea.

(Eastwick), 2009. SAD, serija

GLUME:
REBECCA ROMIJN (Roxanne Torcoletti)
JAIME RAY NEWMAN (Kat Gardener)
LINDSAY PRICE (Joanna Frankel)
PAUL GROSS (Darryl Van Horne)
SARA RUE (Penny Higgins)
ASHLEY BENSON (Mia Torcoletti)
JON BERNTHAL (Raymond Gardener)
VERONICA CARTWRIGHT (Bun Waverly)

Serija iz 2009. godine bazirana je na istoimenom filmskom hitu iz 1987. godine s oskarovcem Jackom Nicholsonom koji je tumačio originalnog Darryla Van Hornea. U seriji u ulozi ovog osebujnog lika pojavljuje se glumac Paul Gross.

Na morskoj obali Eastwicka, tri različite žene otkriju kako posjeduju do sada neotkrivene moći. Roxanne (Rebecca Romijn), Kat (Jaime Ray Newman) i Joanna (Lindsay Price) se nikada prije nisu slagale. Roxie kao ekstrovertna umjetnica, Kat zaposlena žena i majka, a Joanna lokalna reporterka nikada nisu imale dodirnih točaka. No nakon jednog neobičnog susreta u parku i nekoliko čašica previše, ove tri žene će odjednom postati prave prijateljice, a sve s jednim ciljem - kako bi zajedničkim snagama promijenile svoje živote. U to vrijeme tajanstveni Darryl Van Horne (Paul Gross) stiže u grad. Njegovo bogatstvo i karizma su neodoljiva kombinacija za ove tri žene, a Darryl Van Horne pomoći će Roxie, Kat i Joanni otkriti jedinstvene moći za koje nisu nikada ni pomišljaje da bi ih mogle imati. Kada omogući da sve njihove fantazije postanu stvarnost, tajanstveni Darryl tek će otvoriti Pandorinu kutiju.

Umjetnica i udovica slobodnog duha Roxanne 'Roxie' Torcoletti živi prema svojim pravilima. Roxie ima puno mlađeg dečka, financijskih problema i nije baš omiljena među svojim susjedima. Joanna Frankel si želi da joj usta ponekad ostanu zatvorena. Naime, često joj se dogodi da joj nešto krivo izleti, naravno u potpuno pogrešnom trenutku. Kat Gardener očajnički želi promjenu u svom životu.

Joannina kolegica i najbolja prijateljica Penny Higgins nije zadovoljna s njihovim trenutnim odnosom. Od kada se pojavio Darryl Van Horne Joanna sve više vremena provodi s Kat i Roxie, te nju zanemaruje. Ostavljena po strani Penny odluči istražiti tko je čovjek koji joj je ukrao najbolju prijateljicu.

O glumcima:
REBECCA ROMIJN

Rebecca je rođena 6. studenog 1972. godine u Kaliforniji. Njezin otac Nizozemac je bio izrađivač namještaja, a majka profesorica engleskog jezika. Rebecca je bila i jedna od Victorijevih anđela, a 1994. godine je upoznala svog budućeg supruga Johna Stamosa. Ostvarila je ulogu u filmu 'X-Men', a 2007. godine i drugi put se udala. S Jerryjem O’ Connellom ima dvoje djece. Sa svojim bivšem suprugom Stamosom Rebecca je ostvarila gostujuću ulogu u seriji ‘Prijatelji’. Rebecca je glumila i u filmu ‘Fatalna žena’ s Antoniom Banderasom. Ova lijepa glumica osvojila je nagradu ‘Saturn’ za najbolju sporednu ulogu u filmu 'X-Men'.

JAIME RAY NEWMAN
Jamie Ray Newman rođena je 2. travnja 1978. godine u Michiganu. Studirala je glumu na prestižnom Interlochen Music and Arts. Diplomirala je i na Sveučilištu u Bostonu. Prije uloge u seriji ‘General Hospital’ Jaime je zarađivala za život kao jazz pjevačica. Glumila je u filmovima ‘Uhvati me ako možeš’ te ‘Kako ukrasti nevjestu’. Jaime je ostvarila uloge u serijama ‘Heroji’, ‘Divino novo ruho’, ‘Medij’ te ‘CSI’.

LINDSAY PRICE
Lindsay je rođena 6. prosinca 1976. godine u Kaliforniji. Njena majka je Korejanka, a otac je njemačko-irskog podrijetla. Ova glumica je također imala pjevačku karijeru. Udala se za producenta Shawna Pillera 31. srpnja 2004. godine. Lindsay je studirala na Sveučilištu Pasadena. Ostvarila je ulogu u serijama ‘Kako sam upoznao vašu majku’, ‘CSI: Las Vegas’ te ‘Frasier.’.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju