Cathy (Laura Linney) želi i od Adama (Gabriel Basso) da se potrudi impresionirati par s kojim razgovaraju o mogućem posvojenju njihova djeteta.

3.sez., 5.-6.ep. - 20. srpnja

Cathy (Laura Linney) želi i od Adama (Gabriel Basso) da se potrudi impresionirati par s kojim razgovaraju o mogućem posvojenju njihova djeteta. Paul (Oliver Platt) bori se s tremom dok se priprema za prvi javni govor u ulozi motivacijskoga govornika.

Dok se on i Cathy (Laura Linney) pripremaju za posvojenje, Paula (Oliver Platt) zabavlja ponuda slavne producentice (gostujuća uloga Allison Janney) da njegov blog pretvori u film. No kad Cathy kaže da joj se ne sviđa u kojem smjeru film ide, obrecne se na producenticu. Za to vrijeme, Sean (John Benjamin Hickey) odlazi na spoj uživo s klijentom sa seksi-linije i iznenađen je ishodom.


3.sez., 7.-8.ep.  - 21. srpnja

Paul (Oliver Platt) otkrije da je za život na putu s Joy (Susan Sarandon) potrebno više nego što je mislio, a Cathy (Laura Linney) renovira dječju sobu kako bi pomogla Cooperima. Adam (Gabriel Basso) donira nešto veliko za dobrotvornu crkvenu rasprodaju.

Cathy (Laura Linney) staje na kraj prijevari Coopera s posvojenjem, a ona i Paul (Oliver Platt) slučajno nalete na međusobne tajne. Za to vrijeme, Seanov (John Benjamin Hickey) ménage à trois pođe po zlu.


3.sez., 9.-10.ep. - 22. srpnja

Zamijenivši pokojnu Joy Kleinman, Paul (Oliver Platt) obitelj vodi u Portoriko, gdje drži seminar o samopomoći. Cathy (Laura Linney) dobiva loše vijesti o liječenju raka, ali se zaklinje da će odmor iskoristiti kako bi se suočila sa svojim strahovima i smrtnosti.

Nakon što se tijekom sata ronjenja izgubila, Cathy (Laura Linney) završi na brodu lokalnog ribara. Ne znajući da je pokrenuta potraga za njegovom nestalom ženom, Paul (Oliver Platt) stvara alter-ego kada mu u hotelskom baru prilazi žena.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju