Paul (Oliver Platt) oporavlja se od umalo kobnog srčanog udara, a Andrea (Gabourey Sidibe) vraća se iz afričke avanture.

3. sez., 1.-2.ep. - 15. srpnja

Paul (Oliver Platt) oporavlja se od umalo kobnog srčanog udara, a Andrea (Gabourey Sidibe) vraća se iz afričke avanture. Cathy (Laura Linney) stvara alter-ego jer je saznala dobru vijest o eksperimentalnom liječenju kemoterapijom.

Adam (Gabriel Basso) optužuje svoje roditelje da su licemjeri nakon što Paul (Oliver Platt) na svojem blogu objavi da je Cathy (Laura Linney) imala aferu. Dok Andrea (Gabourey Sidibe) pokušava oživiti školsku Udrugu crnih studenata, novi telefonski broj pruža Seanu (John Benjamin Hickey) priliku za unosan posao.


3. sez., 3.-4.ep. - 16. srpnja

Cathy (Laura Linney) daruje sumnjičavom Paulu (Oliver Platt) seminar o osobnom rastu žene koja je preživjela rak, a zbog koncerta za Valentinovo Adam (Gabriel Basso) preispituje svoju vezu s djevojkom. Gostujuća uloga Susan Sarandon.

Kad Cathyni (Laura Linney) zdravstveni problemi postanu zapreka u njihovu nastojanju da posvoje dijete, Paulov (Oliver Platt) inspirativni članak na blogu mogao bi dati rješenje. Za to vrijeme, netko osporava Seanovo (John Benjamin Hickey) vlasništvo nad gay seksi-linijom, a Adamova (Gabriel Basso) nova djevojka stavlja ga na kušnju zbog njegove vjere u Boga.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju