Četvrta sezona autorske serije jednog od najboljih američkih komičara Chrisa Rocka! Novi nastavci serije koju kritičari obožavaju 'Svi mrze Chrisa'!

(Everybody Hates Chris), 2005.
Humoristična serija, 22 nastavka, 30'
Autori: Chris Rock, Ali Reloi

Uloge:
Chris Rock ... narator
Tyler James Williams ... Chris Rock
Tequan Richmond ... Drew Rock
Jacqueline Mazarella ... Ms. Morello
Terry Crews ... Julius Rock
Tichina Arnold ... Rochelle Rock
Imani Hakim ... Tanya Rock
Vincent Martella ... Greg Wuliger

Autorska serija Chrisa Rocka, jednog od najboljih američkih komičara i dobitnika nagrade American Comedy, urnebesni je pogled na vlastito djetinjstvo u kojemu parodira američku mainstream komediju 'Svi vole Raymonda'.

Na Novoj TV započinje četvrta sezona serije u kojoj pratimo sve patnje i probleme mladog Chrisa, klinca iz Brooklyna. S imidžem hiphopera čiji su idoli RUN DMC, Chris je čovjek s planom: danju biti dobar u školi, preživjeti drakonske odgojne mjere, biti jedini odrasli u obitelji, a noću …partijati bez posljedica. I dok je prva sezona obuhvaćala razdobljeod 1982. – 1983., druga sezona od 1984. i 1985. godinu, treća 1985. – 1986. god., u četvrtoj sezoni pratimo Chrisove dogodovštine kao srednjoškolca.

Kritičari seriju uspoređuju s 'Malcolmom u sredini' zbog komedije koju tvore odrasli likovi, a centralni lik (čiji je narator sam Chris Rock) jedina je ozbiljna osoba u kući. Svaka epizoda ove nagrađivane serije, i u svojoj trećoj sezoni koja se uskoro počinje prikazivati na Novoj TV, počinje riječima 'Svi mrze…'

Godina je 1986. i Chris u srednjoj školi otkriva da napokon nije jedini afroamerički učenik i pršti od veselja dok ne sazna da ga je ravnatelj smjestio u jedini potpuno bjelački razred. Njegov prijatelj Greg ohađa drugu školu, no ne zadugo, jer će se prebaciti Chrisu. Hoće li to biti dovoljno da i u ovoj sezoni svi mrze Chrisa?

Vjerojatno hoće, jer kao obiteljski 'dežurni odrasli' prisiljen je brinuti o Drewu, svom višem i zaštićenijem bratu, i Tonyji, obiteljskoj mezimici, dok su roditelji na poslu. Njegov mrki i priprosti otac Julius radi nekoliko poslova paralelno kako bi prehranio obitelj. Dok stroga i britka majka Rochelle radi pola radnog vremena, vodi kućanstvo i zahtjeva da djeca daju najbolje od sebe. U svom prisjećanju, Chris Rock otkriva ono što njegova obitelj već zna, a to je da će ga njegova bistrina i oštroumnost odvesti daleko. Ali prvo će morati misliti, govoriti i trčati kroz jedno po jedno iskustvo odrastanja kod kuće, u školi i brojne autobuse putem.

U višim razredima srednje Chris se muči i s većim problemima, a upoznavanje strogog oca djevojke koju želi odvesti na maturalnu zabavu, samo je jedno u nizu. Namučit će se u pokušajima da se napokon druži s 'cool' klincima, te patiti kada pokuša samo jednom varati s lektirom. Upoznat će se s novim pojmovima kao što su Oprah, trava i parkiranje auta u svojoj četvrti te spoznati da se osim zbog ocjena razred može pasti i zbog kašnjenja.

CHRIS ROCK - narator
Dobitnik Emmyja i dvostruki vlasnik Grammyja, Chris Rock, jedan je od najpoznatijih svjetskih komičara. U svijet filma ušao je kroz naslove 'Zatvorski krug', 'Head of State' na kojemu je debitirao i kao redatelj, te 'Down to Earth'. Kada je zairao u filmovima 'Bolničarka Betty', te 'Dogmi' i 'Smrtonosnom oružju 4' već je bio etablirani glumac. Često je posuđivao glas u animiranim dugometražnim filmovima poput 'Madagaskar' i 'Osmosis Jones', te glumio u HBO-ovim humorističnim serijama 'Never Scared', 'Bigger & Blacker', 'Big Ass Jack' i dr. Njegov 'The Chris Rock show' donio mu je nove nagrade, pa i nominaciju za scenarij na Emmyjima. Napisao je i knjigu 'Rock This' 1997. koja je odmah postala bestseller. Status 'velikoga' u svijetu filma priznat mu je i pozivnicom da bude voditelj svečane dodjele Oscara.

TYLER JAMES WILLIAMS – mladi Chris Rock
Mladi Tyler glumiti je počeo već s četiri godine u showu 'Ulica Sezam', gdje se nastavio pojavljivati duži niz godina. Kasnije mu je stigla ponuda za animiranu seriju Billa Cosbyja 'Little Bill' u kojemu je posudio glas liku Bobbyju. Često se pojavljivao u epizodnim ulogama u televizijskim serijama poput 'Zakon i red' ili emisiji 'saturday Night Live'. Glumio je i u reklamama, a uloga Chrisa Rocka u 'Svi mrze Chrisa' odvela ga je razred 'pravih glumaca'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju