Madeline (Lesley-Anne Down), koja voli Orryja Maina (Patrick Swayze), ali je na prijevaru ušla u brak s Justinom LaMotteom (David Carradine), potajno se nađe s Orryjem u napuštenoj kapelici u kojoj se inače nalaze te mu priopći da je saznala da je njezina prabaka bila ropkinja.

5.ep - 3. studenog

Madeline (Lesley-Anne Down), koja voli Orryja Maina (Patrick Swayze), ali je na prijevaru ušla u brak s Justinom LaMotteom (David Carradine), potajno se nađe s Orryjem u napuštenoj kapelici u kojoj se inače nalaze te mu priopći da je saznala da je njezina prabaka bila ropkinja. Strahuje da će je Justin ubiti ako ikada sazna. Ona i Orry planiraju pobjeći zajedno.

Ubrzo nakon toga Madeline pomaže Orryjevoj sestri Ashton (Terri Garber) da ode na pobačaj. Njezina je trudnoća posljedica bizarne indiskrecije. Madeline se kasno vrati kući. Njezina duga odsutnost razljuti Justina koji je, smatrajući da laže, optuži da ima ljubavnike i tjednima je drži u njezinoj sobi samo na kruhu i vodi. Kada joj njezina odana služavka Maum Sally (Olivia Cole), slobodna Afroamerikanka, pokuša pomoći, biva ubijena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju