Dok se novaci pripremaju za svoj prvi društveni događaj s djevojkama iz sestrinstva Kappa Theta, Joel odlazi ocu Sullivanu (kojega tumači Andy Richter) po savjet kako da se opet vrati na pravi put nakon prva tri kaotična tjedna na fakultetu.

3.-4.ep., 22. ožujak

Dok se novaci pripremaju za svoj prvi društveni događaj s djevojkama iz sestrinstva Kappa Theta, Joel odlazi ocu Sullivanu (kojega tumači Andy Richter) po savjet kako da se opet vrati na pravi put nakon prva tri kaotična tjedna na fakultetu. Eli upozna svoju životinjsku stranu. A bratstvo će možda morati trpjeti iznimno strogog fakultetskog savjetnika, osim ako ne nagovore profesora Hainesa da preuzme tu obvezu.
Stigao je vikend proslave Dana očeva i dečki su nervozni jer ne znaju što će njihovi očevi reći na njihove studentske aktivnosti – pogotovo kad svi sudjeluju u godišnjoj zabavi.


5.-6.ep., 23. ožujak

Dok se dečki pripremaju za nadolazeće interno natjecanje u flag footballu, Omega Sig je na rubu sukoba sa Zeta Rhosima čiji su uzrok brojne psine. Joelu je sve teže nositi se s velikim brojem obveza – posebno nakon što je počeo raditi u odjelu održavanja kampusa.
Članovi Omega Siga moraju što prije dovesti kuću u red nakon što saznaju da im u posjet dolazi savjetnik iz nacionalnog ogranka. U međuvremenu, dečki pokušavaju dobiti ulaznice za popularnu grupu General Public.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju