Fudbalerka, glazba Novog vala i isprane traperice, samo su neka od obilježja legendarnih 80-ih godina. 'Sjajna vremena' odvest će gledatelje upravo u to vrijeme te pratiti avanturu studentskog života četiri brucoša koja nastoje dokučiti tko su i što žele postati.

(Glory Daze), 2010., SAD, humoristična serija
1. sezona, 10 nastavaka
Produkcija: Warner Bros.
Producenti: Walt Becker, Michael LeSieur

Glume:
Kelly Blatz ... Joel Harrington
Matt Bush ... Eli Schwartz
Drew Seeley ... Jason Wilson
Hartley Sawyer ... Brian Vandergriff
Callard Harris ... Mike Reno

Fudbalerka, glazba Novog vala i isprane traperice, samo su neka od obilježja legendarnih 80-ih godina. 'Sjajna vremena' odvest će gledatelje upravo u to vrijeme te pratiti avanturu studentskog života četiri brucoša koja nastoje dokučiti tko su i što žele postati.

Serija je snimana na bivšem koledžu u Pasadeni u Kaliforniji, naslovnu špicu serije prati pjesma 'Police on My Back' grupe The Clash. U seriji se pojavljuje i poznati komičar Tim Meadows.

Vrijeme radnje, 1986.godina. Joel Harrington (Kelly Blatz) je tipičan dečko iz susjedstva koji je odlučio studirati medicinu, barem do trenutka kada susretne nedostižnu djevojku iz snova, Christie DeWitt (Julianna Guill). Eli Feldman (Matt Bush) je nevinašce koje očajnički želi biti cool. Jason Wilson (Drew Seeley) je do grla zakopčan i konzervativan te uvijek uz suknju svoje djevojke šminkerice. Brian Sommers (Hartley Sawyer) je zvijezda baseballa koja nastoji izaći iz očeve sjene. Ovi dečki zajedno moraju obići kampus, provjeriti i izabrati bratstvo kojem će se pridružiti, a put će ih navesti i na Omega Sigmu. Ondje će ih dočekati voditelj Mike Reno (Callard Harris) koji je spreman pokazati kakav je doista život u bratstvu. Zaintrigirani bratstvom koje sadrži onaj cool faktor, njihova sudbina postaje zapečaćena. Četiri novopečena studenta započinju putovanje koje će pamtiti cijeli život.

U ovoj svježoj i duhovitoj humorističnoj seriji tvoraca Walta Beckera (Divljaci na kotačima) i Michaela LeSieura (Ti, ja i Dupree) jedna od glavnih uloga povjerena je Timu Meadowsu koji tumači profesora Hainesa, nedavno rastavljenog, ultraliberalnog učitelja i velikog svadljivca. U premijernoj epizodi serijala četiri brucoša upravo su stigla na kampus i spremna su uživati u studentskom životu. No ubrzo ih privuče bratstvo Omega Sig…

O LIKOVIMA:
JOEL HARRINGTON je glavni lik, student medicine i katolik vrlo predan školovanju. U početku ima dvojbe oko učlanjenja u bratstvo Omega Sigma zato što bi time razočarao oca. No naknadno se odluči pridružiti prijateljima. Jako mu se sviđa Christie, Damonova djevojka.

ELI FELDMAN je najneprilagođeniji u grupi prijatelja. Židov je i na fakultet se upisuje kao djevac i očajnički se želi riješiti te stigme. Ipak prati ga loša sreća, osobito sa ženama. Vrlo je impulzivan u novim situacijama u kojima se zatekne.

BRIAN SOMMERS je tijelo i frajer u grupi. Sportaš s bejzbolskom stipendijom koji je spreman pomoći svojim prijateljima. Iako puno polaže u vježbanje, prilično je inteligentan i pun nebitnih informacija.

JASON WILSON je bogati klinac i republikanac s velikim ambicijama da se bavi politikom. U početku se želi pridružiti bratstvu Zheta Rho zbog njihovih veza s političkim krugovima, no završi u Omega Sigmi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju