Preskakanje čunjeva uzelo je svoj danak, a kotrljanje s deblom i skok na mrežu bili su preteški za većinu preostalih natjecatelja.

20.ep - 14. rujna

Preskakanje čunjeva uzelo je svoj danak, a kotrljanje s deblom i skok na mrežu bili su preteški za većinu preostalih natjecatelja. No dvojica su bila uspješna i prelaze na drugu razinu. Prvi je na redu smetlar, Shinji Kobayashi, čiji je trening očito učinkovit s obzirom na to da je završio razinu nevjerojatnih 17,6 sekunda prije kraja. Potom trampolinist Shunsuke Nagasaki koji je oduševio publiku završivši prvu razinu 9,6 sekunda prije kraja. On je ujedno i najmlađi natjecatelj koji je prošao prvu razinu. Prva dva finalista pripremaju se za nastavak, a sljedećih 40 započinje s prvom razinom.

21.ep - 15. rujna

Četrdeset snažnih natjecatelja borilo se za pobjedu na planini Midoriyami, a najboljih devet uspjelo je u svojem naumu te prelazi na drugu razinu. Vidjet ćemo novaka Terukazua Ishikawu koji završava razinu s impresivnim rezultatom: 21,6 sekunda prije kraja. Nakon njega slijede olimpijci Paull Hamm i Yordan Yovchev koji daju sve od sebe i prolaze dalje. Zatim prvak u plivanju Kosuke Yamaguchi prelazi razinu bez greške i završava je nevjerojatnih 24,6 sekunda prije kraja. Svih devet finalista pridružit će se dvojici iz prošlog nastavka.

22.ep - 16. rujna

Četrnaest natjecatelja pokušat će prijeći kaznenu razinu, a četvorica će pasti. No deset nevjerojatnih ratnika ide dalje na treću razinu. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto posljednji je. Pridružit će mu se: Masaki Kobayashi, profesionalni sportaš Naoki Iketani, zvijezda natjecanja Toshihiko Takeda i Shinki Kobayashi, novak Terukazu Ishikawa, Makoto Nagano i Hiroyuki Asaoka, srebrni olimpijac Yordan Yovchev i plivač Kosuke Yamaguchi. Najteži izazovi tek slijede.

23.ep - 17. rujna

Sto vještih i odlučnih ratnika započinje s natjecanjem u kojem mora prijeći četiri zapreke planine Midoriyame, no nijedan neće doći do kraja. U povijesti natjecanja samo je jedan uspio u tome. Nakon današnjih borbi snage i spretnosti, natjecatelji mogu vidati rane i svoja povrijeđena ega prije negoli se počnu pripremati za buduća natjecanja.

24.ep - 18. rujna

Danas 50 natjecatelja prihvaća izazov. Vrućina otežava natjecanje, preskakanje zapreka uzelo je danak, a razočaranje se osjeća u zraku. Najmlađi natjecatelj Kota Honma zamalo da nije uspio, a dan je bio loš i za japanskoga ponajboljeg komičara. Dvojica natjecatelja Shunsuke Nagasaki i Yasushi Yamada prošli su prvu razinu. No 50 natjecatelja tek čeka svoj red i pobjednik može biti tko od njih.

25.ep - 19. rujna

Trideset natjecatelja prihvaća izazov. Vlada strašna vrućina, zakrivljeni zid prevelika je zapreka za mnoge ratnike i razočaranje se osjeća u zraku. Katsumi Yamada, nindža ratnik, poražen je na mostu oštrica nakon ispadanja iz sigurnosne omče. Nastup Paula Hamma izgledao je obećavajuće, no ponestalo mu je vremena. Toshihiro Takeda, vatrogasac, prošao je prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom. Završio ju je čak 23 sekunde prije kraja. Gimnastičar Morgan Hamm završio je razinu 9,5 sekunda prije kraja.

26.ep - 20. rujna

Sto natjecatelja prihvatilo je izazov, a njih 93 su eliminirana. Preskakanje zapreka i zakrivljeni zid bili su preteški za mnoge, a velika vrućina uzima svoj danak. No unatoč teškim uvjetima tri natjecatelja danas će biti uspješna i doći do druge razine. Prvi je Shingo Yamamoto, upravitelj benzinske stanice, zatim Makoto Nagano, ribar koji je trenirao na svojem ribarskom čamcu, i Bunpei Shiratori kojeg će vrućina potpuno iscrpiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju