Nikita (Peta Wilson) je poslana na opasni zadatak s neposlušnim agentom.

2. sez., 10.-11. ep. - 7. rujna

Nikita (Peta Wilson) je poslana na opasni zadatak s neposlušnim agentom. Hoće li joj Michael (Roy Dupuis) pomoći ili je Nikita ovaj put prepuštena sama sebi?

Odjel smatra da pritvoreni terorist vodi akciju preko svoga odvjetnika. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) odlaze na tajni zadatak u kojem će morati otkriti da li je to istina.




2. sez., 12.-13. ep. - 8. rujna

Agentica Terry (Khandi Alexander) ne uspije izvršiti zadatak te prizna Nikiti (Peta Wilson) da je trudna te da želi pobjeći iz Odjela. Nikita se nađe u teškoj situaciji.

Michaela (Roy Dupuis) otmu teroristi no on izgubi pamćenje i ne zna tko je. Koliko će mu trebati da dođe k sebi i hoće li mu Nikita (Peta Wilson) u tome pomoći?




2. sez., 14. - 9. rujna

Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) poslani su na zadatak s bivšim plaćenikom Davidom Fanningom koji tijekom zadatka otme Nikitu (Peta Wilson) i traži od Michaela da mu vrati bivšu ženu.




2. sez., 15. ep.  - 10. rujna

Odjel otme matematičara koji mora dekodirati kod kojim se služi grupa terorista. Ukoliko odjel ne uspije razbiti kod slijedi velika tragedija. U međuvremenu susjed upliće Nikitu (Peta Wilson) u odnos s dilerima drogom. Kako će Nikita izaći na kraj sa svojim novim zadacima i izazovima koji se iz dana u dan sve više povećavaju?
 

 
 

2. sez., 16. ep. - 11. rujna

Odjel pokušava zaustaviti terorističku grupu koja vodi samoubilačke bombaške napade i Nikita (Peta Wilson) mora ispitati agenta koji je, iako Nikita to ne zna, zapravo serijski ubojica. Formitz otkrije Nikiti identitet svoje sljedeće žrtve. Nikita nastoji spasiti mladu prostitutku. U međuvremenu, Walter se zaručuje s Belindom, operativkom koju Odjel namjerava eliminirati.

>>>> Nikita, 14. - 18. rujna

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju