Odjel upada u zamku kada zadatak da se uništi baza Crvene ćelije pođe po zlu.

2. sez., 17.-18. ep. - 14. rujna

Odjel upada u zamku kada zadatak da se uništi baza Crvene ćelije pođe po zlu. Tko će biti od velike koristi Odjelu u ovoj akciji?

Novakinju Andreu zavodi Michael (Roy Dupuis). Kada sazna da je to namještaljka, Andrea zamoli Nikitu (Peta Wilson) da joj se pomogne osvetiti. No Nikita je odbije…



2. sez., 19.-20. ep. - 15. rujna

Operativni naredi raciju kako bi uhvatili vođu terorističke grupe. Nikita traži Juliju, devetogodišnju djevojčicu koju je srela tijekom misije u kojoj su tražili stručnjaka za eksplozive, Joachina Beeka. Nikita i Michael pronalaze Brutusa, vođu terorističke skupine, no uspostavi se kako je on programiran da uništi Odjel. I dok Walter i Birkoff ne mogu doći do podatka tko ga je programirao, Madeline uzima pištolj i ubije ga.

Kada Odjel sazna da bogati terorist namjerava financirati civilne napade, Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) se predstave kao perači novca kako bi ga zaustavili. Međutim, njegov pomoćnik Giraldi tvrdi da je agent i da se želi vratiti u Odjel. Nikita dojavi Operativnom i on joj odgovori da ga ignorira. No kada za njega sazna Madeline, naredi Nikiti da ga vrati.
 

 

2. sez., 21. ep. - 16. rujna

Nekadašnja susjeda Carla i njen dečko Steven otmu Nikitu i odvedu je u kolibu na selu, čiji je vlasnica Adrian, osnivačica Odjela i jedina koja ga je uspjela napustiti živa. Kako bi spasila svijet, Adrian planira uništiti Odjel i u tome traži pomoć od NIkite. Adrian prijeti kako će ubiti Michaela ukoliko neće surađivati. Adrian objašnjava Nikiti kako je Odjel gladan moći i ubija sve koji ne podržavaju njegovu politiku. Nikita počinje vjerovati Adrian i pristaje joj pomoći.
 

 
 

2. sez., 22. ep. - 17. rujna

Uz Adrianinu pomoć, Nikita (Peta Wilson) dođe do podataka koji sadrže dokaze protiv Operativnog. U međuvremenu, Operativni želi da mu Michael (Roy Dupuis) otkrije tko radi s Adrian. Michael ih mora obje oteti i vratiti u Odjel znajući da će ih ondje ubiti.
 

 
 

3. sez., 1. ep. - 18. rujna

Operativni (Eugene Robert Glazer) vjeruje da je Nikita (Peta Wilson) opasna za društvo, i želi je ubiti tijekom jednog zadatka. Ona ipak preživi njegov plan, a kada se vrati u Odjel pokušava rasvijetliti Michaelov (Roy Dupuis) nestanak. Iznenađena je onim što je otkrila.

>>>> Nikita, 21. - 25. rujna

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju