Najnoviji teroristički čin Harpera Dearinga razrušio je sjedište NCIS-a u napetoj završnici prošle sezone, pokrenuvši lov više agencija na taj zločinački um.

10.sez, 1.ep - 9. prosinca

Najnoviji teroristički čin Harpera Dearinga razrušio je sjedište NCIS-a u napetoj završnici prošle sezone, pokrenuvši lov više agencija na taj zločinački um.

10.sez, 3.ep - 10. prosinca

Ducky je na bolovanju i naređuje ekshumaciju tijela mornaričkoga kapetana iz slučaja zaključenoga prije 12 godina. Gibbs zato dodjeljuje Duckyju nešto drukčiju ulogu u toj istrazi. NCIS-ov tim u međuvremenu istražuje nedavnu smrt jednoga marinca. Kako se oba slučaja razvijaju, tim se počinje pitati nisu li ta dva slučaja nekako povezana.

10.sez, 5.ep - 11. prosinca

Narednik je ubijen u Ferrariju jednoga milijardera, a NCIS-ov tim u istrazi otkriva vezu s čovjekom po kojemu je Gibbs dobio ime.

10.sez, 7.ep - 12. prosinca

Gibbs i dalje surađuje sa satnikom Wescottom dok ovaj rekonstruira svoje korake kako bi pomogao NCIS-ovu timu pronaći terorista. Bliži se Dan zahvalnosti pa raste Abbyn entuzijazam oko NCIS-ove obiteljske večere, a Tonyjeva je radoznalost na vrhuncu kada dozna da Ziva radi posebne planove da ode na operu u drugom dijelu ove dvodijelne epizode NCIS-a.

10.sez, 9.ep - 13. prosinca

Gibbs udružuje snage s FBI-evim agentom Fornellom u zajedničkoj istrazi NCIS-a i FBI-a, nakon što je Fornell bio metom oružanog napada, no nađu se pred neočekivanim obratom kada shvate da je u slučaj umiješana njihova bivša supruga Diane Sterling. U međuvremenu, timom krenu kolati glasine nakon što je Diane prespavala kod McGeeja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju