NCIS-ov tim hvata poznatoga hakera koji bi mogao držati ključ za pronalazak najtraženijega cyber-terorista u svijetu.

10.sez., 14.-15.ep. - 8. rujna

NCIS-ov tim hvata poznatoga hakera koji bi mogao držati ključ za pronalazak najtraženijega cyber-terorista u svijetu. Dok je na dopustu zbog žalosti nakon što je ostao bez svoje supruge i majke svoje djece, direktor Vance otkriva neočekivane privatne informacije zbog kojih kreće sve propitkivati.

10.sez.,16.-17.ep. - 9. rujna

NCIS-ov tim hitro pokušava pronaći Duckyja i Jimmyja nakon što njih dvojica nestanu dok su dovozili truplo s poprišta zločina. Zbog medijske ludnice koja je okružila neidentificiranoga zločinca, Gibbsov brijač posumnja da je njegov sin umiješan te moli Gibbsa da mu pomogne isključiti njegova sina kao glavnog osumnjičenog.

10.sez., 18.-19.ep. - 10. rujna

Žena marinca specijalista za otkrivanje mina s pomoću pasa moli NCIS-ov tim da istraže nedavnu smrt njezina supruga u Afganistanu. Direktor Vance u međuvremenu moli tim za pomoć dok razgovara s potencijalnim dadiljama. Snažna oluja dovodi NCIS-ov tim na američki ratni brod Borealis na kojem svi postaju osumnjičenima nakon što poprište zločina pruži dokaze da majka priroda nije bila jedini krivac. Napetost raste kad McGee otkrije da je njegov otuđeni otac, admiral mornarice John McGee, bio na brodu tijekom tog incidenta.

10.sez., 20.-21.ep. - 11. rujna

Mornarička se rezervistkinja vraća kući, no njezin je suprug nestao, a dnevna je soba prekrivena krvlju pa moli NCIS-ov tim da ga vrati kući. U međuvremenu, Tony sumnja da Ziva planira rizičan potez kako bi osvetila smrt svoga oca. Dok NCIS-ov tim istražuje ubojstvo Mossadova agenta u Virginiji, Tony i Ziva odlaze u Berlin u potragu za ubojicom njezina oca.

10.sez., 22.-23.ep. - 12. rujna

Kako bi se osvetili za ubojstvo Elija Davida i Jackie Vance, NCIS-ov tim grozničavo traži Bodnara unatoč naredbi Ministarstva domovinske sigurnosti da odustanu od toga slučaja. Istražitelj Ministarstva obrane ispituje odgovor NCIS-ova tima na Bodnarov slučaj ubojstva Zivina oca i Vanceove supruge. Tim u međuvremenu istražuje pati li jedan narednik od paranoje ili su njegove tvrdnje da ga netko prati doista povezane sa stvari koja se tiče nacionalne sigurnosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju