Kada predstavljanje fakulteta na smotri sveučilišta završi fatalno za jednog narednika, NCIS-ov tim, praćen prethodnikom dr. Mallarda, riješit će njegovo ubojstvo.

8.sez., 12.-13.ep. - 4. kolovoza

Kada predstavljanje fakulteta na smotri sveučilišta završi fatalno za jednog narednika, NCIS-ov tim, praćen prethodnikom dr. Mallarda, riješit će njegovo ubojstvo. NCIS-ov tim kreće u akciju kako bi pronašao azilanta odgovornog za to što je nasmrt istukao marinca u vlastitom dvorištu.

8.sez., 14.-15.ep. - 5. kolovoza

NCIS-ov tim odlazi na obveznu tjelesnu provjeru dok istražuje smrt mornaričkog pukovnika. Neuspjeli pokušaj atentata u Belgraviji prisiljava NCIS na zaštitu kćeri ministra obrane, koja studira u SAD-u. U međuvremenu, Gibbs istražuje smrt američkog marinca koji je ubijen u bombaškom napadu..

8.sez., 16.-17.ep. - 6. kolovoza

Odrezani prsti i zubi ubijenog marinca otkriveni su u ukradenoj torbici jednoga džepara, što šalje NCIS na zadatak pronalaženja hladnokrvnog ubojice. NCIS otkriva kako je jedan od njihovih nekadašnjih pomoćnika u istrazi, pronađen brutalno izboden nasmrt, prodavao informacije o tome kako opljačkati skladište puno vrijednih stvari, koje pripada ženi optuženoj za prijevaru. U međuvremenu se uredu priključuje nova specijalna agentica.

8.sez., 18.-19.ep. - 7. kolovoza

Gibbs propitkuje Vanceove motive kad počne ispitivati tinejdžera optuženog za ubojstvo svojeg oca, umirovljenog marinca. NCIS povezuje poruku u krvi, koju je ostavio ubijeni mornarički pukovnik, s rukopisom koji možda sadrži povjerljive vojne informacije.

8.sez., 20.-21.ep. - 8. kolovoza

Na Gibbsovo nezadovoljstvo, specijalna agentica E. J. Barrett (Sarah Jane Morris) vraća se i vodi istragu smrti jednog mornara, koja bi mogla biti povezana sa serijom ubojstava povezanih s lukama. U međuvremenu, Ziva napokon upoznaje svojega dečka Raya (Enrique Murciano) s timom. NCIS-ov tim pronalazi ubojicu mornaričkog satnika nakon što je Pentagonova nadzorna kamera otkrila kako je taj zločin počinio jedan narednik. U međuvremenu, Gibbs objavljuje kako će agentica Barrett i njezin tim preuzeti slučaj lučkog ubojice.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju