Tajnik mornarice udružuje Gibbsa s dr. Samanthom Ryan nakon što je netko iznutra odao tajne informacije.

9.sez., 18.-19.ep. - 25. kolovoza

Tajnik mornarice udružuje Gibbsa s dr. Samanthom Ryan nakon što je netko iznutra odao tajne informacije. Šogor direktora Vancea glavni je osumnjičeni u istrazi ubojstva narednika, koju vode Gibbs i NCIS-ov tim.

9.sez.,20.-21.ep. - 26. kolovoza

Nakon ubojstva marinca Tony i Ziva pridružuju se Zivinoj dugogodišnjoj prijateljici i mentorici u Kolumbiji u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom i mornaričkim kapelanom. U međuvremenu, Jimmy Palmer odlučuje tko će mu biti kum na vjenčanju. Nakon što je požar u skladištu otkrio nestale mornaričke dokumente, što je predstavljalo potencijalnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti, NCIS-ov se tim pridružuje istrazi policije iz Baltimorea, a Tony se ponovno sreće s dječakom iz svoje prošlosti.

9.sez., 22.-23.ep. - 27. kolovoza

NCIS u istrazi požara na mornaričkom brodu otkriva dokaze koji podižu razinu sigurnosti na američkim mornaričkim plovilima širom svijeta. U međuvremenu, DiNozzo i Ziva putuju u Italiju nakon pronalaska eksplozivne naprave na mornaričkom brodu. NCIS-ov tim analizira kakve bi se tajne mogle nalaziti u rukama terorista koji se okomio na mornaricu kad u zubu agenta novaka pronađu prislušni uređaj vrhunske izrade. U međuvremenu, slavlja u povodu predstojećeg vjenčanja Jimmyja Palmera nastavljaju se momačkom večeri.

9.sez., 24.ep., 10.sez., 1.ep. - 28. kolovoza

Terorizam prijeti da će poljuljati temelje mornarice i NCIS-a jer tim i dalje ne uspijeva uhvatiti najnovijeg člana NCIS-ova zida najtraženijih zločinaca. U međuvremenu, slučaj utječe na vjenčanje Jimmyja Palmera, u završnici ove sezone NCIS-a. Najnoviji teroristički čin Harpera Dearinga razrušio je sjedište NCIS-a u napetoj završnici prošle sezone, pokrenuvši lov više agencija na taj zločinački um.

10.sez., 2.-3.ep. - 29. kolovoza

Kada tijelo nestale radnice u zgradi NCIS-a pronađu četiri mjeseca nakon bombaškog napada na Navy Yard, NCIS-ovu je timu dodijeljena istraga tog neobičnog slučaja, a krivac je jedan od njihovih ljudi. Tim u međuvremenu mora obaviti obveznu psihičku evaluaciju kod psihologa za krizne situacije, a Gibbsa zabrinjavaju noćne more koje Abby neprestano ima nakon bombaškog napada. Ducky je na bolovanju i naređuje ekshumaciju tijela mornaričkoga kapetana iz slučaja zaključenoga prije 12 godina. Gibbs zato dodjeljuje Duckyju nešto drukčiju ulogu u toj istrazi. NCIS-ov tim u međuvremenu istražuje nedavnu smrt jednoga marinca. Kako se oba slučaja razvijaju, tim se počinje pitati nisu li ta dva slučaja nekako povezana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju