Nova TV predstavlja sedmu sezonu kriminalističke serije Navy CIS koja je više od obične akcijske drame! Seriju karakterizira prilična doza humora, a fokusira se na katkad složenu i uvijek zabavnu dinamiku tima koji je prisiljen raditi zajedno u vrlo stresnim situacijama.

7.sez, 1.ep - 2. rujna

U premijeri sedme sezone počinje potraga za Zivinom zamjenom, a Gibbs i preostali članovi tima moraju se vratiti na posao i dalje opterećeni prošlošću.

7.sez, 2.ep - 3. rujna

Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.

7.sez, 3.ep - 4. rujna

Tim mora ponovno istražiti smrt jednog poručnika nakon što je bloger koji ih je optužio za zataškavanje pronađen mrtav.

7.sez, 4.ep - 5. rujna

Pronađeni su ostaci ubijena marinca. Zadnji je put viđen na brodu na kojem je bila Ziva. Ziva mora otkriti što se s njom događalo dok nije bila u NCIS-u. Njezin će se status razriješiti.

7.sez, 5.ep - 6. rujna

Kad marinca poznatog po neslanim šalama pronađu mrtva na Noć vještica, NCIS-ov tim otkriva kako su žrtvine „dobroćudne“ šale možda izazvale stravičnu odmazdu. Ziva se u međuvremenu pokušava prilagoditi svojoj novoj ulozi u timu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju