NCIS-ov tim otkriva neslaganje u ostatcima DNK-a u istrazi pada vojnog aviona koji je prevozio ljesove. NCIS-ov tim nastavlja s potragom za nestalom marinkom.

9.sez., 8.-9.ep. - 18. kolovoza

NCIS-ov tim otkriva neslaganje u ostatcima DNK-a u istrazi pada vojnog aviona koji je prevozio ljesove. NCIS-ov tim nastavlja s potragom za nestalom marinkom. Gibbs i Ziva putuju do mjesta na kojem je posljednji put viđena u Afganistanu. U međuvremenu, Tony otkriva svoje najdublje strahove, a Gibbs će morati ponovno proživjeti događaje iz svoje prošlosti.

9.sez.,10.-11.ep. - 19. kolovoza

Nakon što je Anthony DiNozzo stariji pronađen u autu s truplom u prtljažniku, a ne sjeća se ničega iz prethodne noći, NCIS-ov tim mora otkriti je li sposoban ubiti. Tony je maknut s ovoga slučaja pa mora, suprotno naredbama, pokušati dokazati očevu nevinost. Mornarički je kapetan ubijen u hotelskoj sobi pa NCIS mora pronaći i zaštititi njegovu veoma trudnu suputnicu od nepoznatih napadača. U međuvremenu, Jimmy ima vlastitih problema nakon što je budućeg tasta doveo na posao.

9.sez., 12.-13.ep. - 20. kolovoza

Istraga ubojstva mornaričkog kapetana fregate dovodi NCIS-ov tim do E. J. Barrett. Kad mornaričku kapetanicu korvete pronađu mrtvu u zgradi koja se gradi, NCIS mora pronaći ubojicu, a pritom ih ometa njezin shrvani suprug, koji je detektiv. U međuvremenu, Ziva zbog Rayeva povratka počinje razmišljati o svojoj budućnosti.

9.sez., 14.-15.ep. - 21. kolovoza

Čovjek puca u Gibbsa dok on ispija svoju jutarnju kavu, što ga natjera da preispita odluke koje je donio u prošlosti i sadašnjosti, u 200-toj epizodi NCIS-a. Kad mornaričkoga kapetana pronađu mrtva s neobičnim kostimom skrivenim pod njegovom uniformom, NCIS otkriva tajno društvo stvarnih superjunaka i mora pronaći počinitelja.

8.sez., 16.-17.ep. - 22. kolovoza

Kad važnog mornaričkog rezervista pronađu mrtva, Gibbs se konfrontira s dr. Samanthom Ryan iz odjela za psihološke operacije kako bi otkrio istinu koja leži iza potencijalnog samoubojstva. U međuvremenu, DiNozzo se svađa s računovodstvom nakon što je vidio McGeejevu plaću. Ugrožene su strogo povjerljive informacije iz mornaričkog istraživačkog laboratorija nakon što ubojstvo nadnarednika povežu s međunarodnim trgovcem oružja. U međuvremenu, agent novak Ned Dorneget pokušava laskajući Gibbsu dobiti mjesto u timu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju