Nova TV svojim gledateljima donosi nova uzbuđenja i zamršene slučajeve istražiteljskog tima ´Navy CIS´ u novoj, devetoj sezoni ove nagrađivane serije!

9.sez, 2.ep - 11. studenog

NCIS-ov tim otkriva zaprepašćujuće iznenađenje kad se mladi marinac pojavi na zabavi dobrodošlice sa smrtonosnom ubodnom ranom.

9.sez, 3.ep - 12. studenog

Granica između McGeejeva privatnog i profesionalnog života postaje nejasnom kad NCIS otkrije vezu između njegove bake i ubojstva mornaričkog poručnika.

9.sez, 4.ep - 13. studenog

NCIS-ov tim traži osobu i motiv koji leže iza pokušaja plaćenog ubojice da ubije mornaričkog kapetana korvete. U međuvremenu, Abby otkriva nove informacije o svojoj obitelji na testiranju radi doniranja bubrega.

9.sez, 5.ep - 14. studenog

Nakon ubojstva časnika obalne straže na teretnom brodu, NCIS-ov tim traži ubojicu, ali pronalazi libanonsku obitelj koja traži utočište na američkom tlu. U međuvremenu, Tony i McGee pokušavaju pronaći savršenu ženu za Gibbsa.

9.sez, 6.ep - 15. studenog

NCIS-ov slučaj prelazi s nesretne smrti na ubojstvo kada dokazi otkriju da je mornarički poručnik umro od prisilne dehidracije. U međuvremenu, Gibbs upoznaje Duckyjevu novu simpatiju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju