NCIS-ov tim traži osobu i motiv koji leže iza pokušaja plaćenog ubojice da ubije mornaričkog kapetana korvete.

8.sez., 22.-23.ep. - 11. kolovoza

Nakon što Tonyjev bivši partner Danny Price završi kao najnovija žrtva lučkog ubojice, prisjeća se dana dok je bio detektiv u Baltimoreu, uključujući svoj prvi susret s Gibbsom. Nakon što novi dokazi otkriju da se lučki ubojica infiltrirao u agenciju, NCIS-ovi timovi love svaki trag u utrci da ga pronađu.

8.sez., 24.ep., 9.sez.,1.ep. - 12. kolovoza

Životi pripadnika NCIS-a ugroženi su kad se nađu licem u lice sa zloglasnim lučkim ubojicom, u završnici osme sezone. Nakon što je mjesecima pratio svoju metu, Tony završava s krvlju NCIS-ova agenta na svojim rukama, a na Gibbsu je da mu pomogne složiti dijelove te slagalice.

9.sez., 2.-3.ep. - 13. kolovoza

NCIS-ov tim otkriva zaprepašćujuće iznenađenje kad se mladi marinac pojavi na zabavi dobrodošlice sa smrtonosnom ubodnom ranom. Granica između McGeejeva privatnog i profesionalnog života postaje nejasnom kad NCIS otkrije vezu između njegove bake i ubojstva mornaričkog poručnika.

9.sez., 4.-5.ep. - 14. kolovoza

NCIS-ov tim traži osobu i motiv koji leže iza pokušaja plaćenog ubojice da ubije mornaričkog kapetana korvete. U međuvremenu, Abby otkriva nove informacije o svojoj obitelji na testiranju radi doniranja bubrega. Nakon ubojstva časnika obalne straže na teretnom brodu, NCIS-ov tim traži ubojicu, ali pronalazi libanonsku obitelj koja traži utočište na američkom tlu. U međuvremenu, Tony i McGee pokušavaju pronaći savršenu ženu za Gibbsa.

8.sez., 6.-7.ep. - 15. kolovoza

NCIS-ov slučaj prelazi s nesretne smrti na ubojstvo kada dokazi otkriju da je mornarički poručnik umro od prisilne dehidracije. U međuvremenu, Gibbs upoznaje Duckyjevu novu simpatiju. NCIS-ov tim traži odgovore nakon što netko otme muža Gibbsove i Fornellove bivše supruge pod sumnjivim okolnostima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju