Vicovi su kućni problemi sve veći.

7.sezona, 3.epizoda - 5. siječanj
Nakon izlaska iz zatvora Ellis Rezian traži od Shanea (Walton Goggins) da ukrade dio konfiscirana oružja. Shane je siguran da je to kraj Rezianovih zahtjeva, a Vic (Michael Chiklis) je zabrinut gdje će završiti oružje. No kada Aceveda (Benito Martinez) želi Pezuelu ucijeniti ukradenim dosjeima pristaje na Shaneov plan da ukradu oružje. Danny (Catherine Dent) i Dutch istražuju prijavu gimnazijalke o nestanku njezine najbolje prijateljice. Njena majka tvrdi da je dobro i čak je dovodi kako bi to dokazala.

7.sezona, 4.epizoda - 6. siječanj
Vicovi su kućni problemi sve veći. Dva Armenca nađena su mrtva u sigurnoj kući Ellisa Reziana i to uoči armenskog Dana sjećanja na genocid. Kad Rezian traži sastanak kako bi Meksikancima dokazao da nema dosjee koje traže, Shane (Walton Goggins) to vidi kao priliku da se riješi svih koji bi ga mogli povezati s pljačkom armenskog novca. Iako se Pezuela slaže da se njegov zamjenik Armando Rios sastane s Armencima, ipak traži da Rezian donese dosjee. Dutch sumnja da je pucnjava u kojoj su sudjelovala dva 16-ogodišnjaka posljedica izjalovljene provale.

7.sezona, 5.epizoda - 7. siječanj
Osim što su saznali da Olivia Murray (Laurie Holden) radi za Cruza Pezuelu, Aceveda (Benito Martinez) i Vic (Michael Chiklis) oprezno prilaze i istrazi ubojstva gradskog dužnosnika. Vic nije siguran u Olivijine namjere i pita se zašto ona želi pomoći u traženju otete kćeri Gayetana Echevarrije, kubanskog dilera droge. Lukavim planom uspije osloboditi kćerku,a da nije njezina oca pritom upozorio na istragu koja se vodi. Uza sve ostalo, Vic sad ima i problema s Cassidy nakon što je suspendirana iz škole poslije razuzdanoga tinejdžerskog tuluma.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju