Vicova misija da uništi Pezuelu prekinuta je kad je rasprava o njegovu otpuštanju pomaknuta naprijed!

7.sezona, 6.epizoda - 12. siječanj
Kako bi zaštitio svoju političku budućnost, Aceveda (Benito Martinez) želi dosjee ukradene Pezueli dati saveznim agentima. Vic (Michael Chiklis) ga je uspio uvjeriti da pričeka još jedan dan i smišlja kako će okončati rat banda, prijetnje svojoj obitelji i osvetiti Lemovo ubojstvo. I dok Shane (Walton Goggins) organizira sastanak Reziana i Pezuelinih ljudi, ni ne pomišlja da ga Vic namjerava ubiti.

7.sezona, 7.epizoda - 13. siječnja
Vicova misija da uništi Pezuelu prekinuta je kad je rasprava o njegovu otpuštanju pomaknuta naprijed. Vic (Michael Chiklis) saznaje da će za deset dana dobiti otkaz bez mirovine. Vic, Aceveda (Benito Martinez) i Olivia (Laurie Holden) predaju ukradene dosjee agentima FBI-a koji istražuju kartele i ubojstvo Roberta Martina.

7.sezona, 8.epizoda - 14. siječanj
Shane (Walton Goggins) se želi osvetiti i traži od Mare da potvrdi njegov alibi prije nego što krene iz zasjede ubiti Vica (Michael Chiklis). Istodobno Two-Mana šalje za Ronniejem. Ronnie za dlaku izbjegne metak, a Shane je u opasnosti da ga razotkriju kad svjedok prepozna Two-Mana kao strijelca.Vic se koristi vezama s Pezuelom u tajnom zadatku koji obavlja za FBI.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju