Nekoliko dana prije desete godišnjice braka Zoe (Frances O'Connor) i Eric pokušavaju osloboditi svoje pretrpane rasporede, kako bi imali vremena za proslavu.

5.ep
Nekoliko dana prije desete godišnjice braka Zoe (Frances O'Connor) i Eric pokušavaju osloboditi svoje pretrpane rasporede, kako bi imali vremena za proslavu. Julietino (Miranda Otto) i Davisovo razdvajanje zakomplicira se kada im kćer suspendiraju u prestižnoj školi Chasen. Mia (Lucy Liu) se bori s velikim stresom na poslu. Ona i Caitlin (Bonnie Somerville) svrate k Zoe na večeru na kojoj trebaju upoznati Jasona i Aliciju. Nakon što Jason mora odjuriti u bolnicu, Mia ostane sama s Adamom Carterom (Val Emmich), koji čuva djecu Burdena. On je fotograf koji se nada naći posao u izdavaštvu. Nakon što se vrate kući, Alicia (Lourdes Benedicto) kaže Caitlin da je trudna.

6.ep
Mia (Lucy Liu) se iznenadi kad sazna za Jackov (Tom Everett Scott) novi posao u suparničkoj izdavačkoj kući, a Juliet (Miranda Otto) izgubi nadu da će rastava biti prijateljska, nakon što sazna da je Davis (Peter Hermann) iz njihova stana odnio veći dio umjetnina i pokućstva te odvezao Aston Martin, koji joj je darovao. Kad vidi Jackovu novu djevojku kako na televiziji nosi njen šal, Mia shvati da treba uzeti sve što je ostavila u njegovu stanu, uključujući kasetu na kojoj vode ljubav. Direktor Henry Gorham (Jeffrey DeMunn) želi da tvrtka sklopi posao s milijarderom Maxwellom Tateom (Dan Butler) i Zoe (Frances O'Connor) je suočena s velikim izazovom budući da se ona i Clayton (Kevin Kilner ) natječu za veliko promaknuće. Caitlin (Bonnie Somerville) s Alicijom otiđe na ultrazvuk, a ondje se pojavi i Alicijina bivša djevojka Olivia (Kelly Deadmon). Juliet jave da je Davis doživio srčani udar. Kada odjuri u bolnicu, iznenađena je shvativši da ga je onamo dovezla Cilla Gray (Noelle Beck). Potreseni Davis ispriča se što je uzeo stvari iz njihova stana i inzistira da Juliet uzme stan. No nakon što mu doktor kaže da je imao samo napadaj panike i da mu je sa srcem sve u redu, Davis opet postane služben i počne zagorčavati njihovu rastavu. Kako bi usrećila Aliciju, Caitlin se nađe s Olivijom da rasprave kako će sve zajedno podizati dijete.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju