Četiri uspješne žene s Manhattana – Zoe Burden (Frances O'Connor), Mia Mason (Lucy Liu), Juliet Draper (Miranda Otto) i Caitlin Dowd (Bonnie Somerville) – imaju vrhunsko obrazovanje i menadžersku karijeru.

1. ep. - 22. lipnja

Četiri uspješne žene s Manhattana – Zoe Burden (Frances O'Connor), Mia Mason (Lucy Liu), Juliet Draper (Miranda Otto) i Caitlin Dowd (Bonnie Somerville) – imaju vrhunsko obrazovanje i menadžersku karijeru. Najmlađa top menadžerica u velikoj investicijskoj banci – Zoe – neprestano pokušava uskladiti karijeru s ulogom žene i majke. Njezina nekadašnja kolegica s postdiplomskog iz ekonomije Mia penje se na ljestvici moći u vodećoj izdavačkoj kući za časopise, a Juliet, direktorica velikog lanca luksuznih hotela, opasna je protivnica u dvorani za sastanke i uspješna skupljačica novca za dobrotvorne svrhe. Caitlin je menadžerica u kozmetičkoj tvrtki koja ima uspješnu karijeru, ali loš ljubavni život.


2. ep. - 23. lipnja

Dok se Mia (Lucy Liu) navikava na zahtjeve svog stresnog posla u tvrtki Barnstead Media, Zoein (Frances O'Connor) majčinski utjecaj ugrožava Victoria (Krista Allen), prekrasna majka kućanica, koja ima najvažniju ulogu u aktivnostima u prestižnoj školi Willcroft. Caitlin (Bonnie Somerville) se trudi razviti svoju novu homoseksualnu vezu s menadžericom reklamne tvrtke Alicijom Lawson (Lourdes Benedicto), a Juliet (Miranda Otto) na bračnoj terapiji otkrije koliko je ljutita zbog nevjere svog muža Davisa (Peter Hermann). Nakon što čuju da Davis okrivljuje Juliet za njihov neuspješni brak, Julietine prijateljice nagovaraju Juliet da se počne viđati s bivšim kolegom s postdiplomskog, koji se nedavno rastao – Bobbyjem Walshom (Bill Sage). Mia se zaprepasti nakon što sazna da joj je prvi zadatak na poslu otpustiti svog mentora i starog prijatelja Granta Normandyja (Damian Young).


3. ep. - 24. lipnja

Juliet (Miranda Otto) ne zna kako se nositi s time da je privlači Bobby Walsh (Bill Sage) i da joj se Davis (Peter Hermann) istodobno udvara kako bi spasio njihov brak. Mia (Lucy Liu) odluči da će joj prvi poslovni pothvat na čelu Barnestead Media biti ponovno lansiranje časopisa Modern Man. Caitlinin (Bonnie Somerville) život postane mnogo kompliciraniji nakon što tračerski website zaprijeti da će razotkriti njezinu vezu s Alicijom Lawson (Lourdes Benedicto). Zoe (Frances O'Connor) je u šoku nakon što sazna da je Clayton (Kevin Kilner) na sastanak s klijentima u Bostonu pozvao Katherine Cutler (Kate Levering). Ispostavi se da je izvor tračeva o Caitlin i Juliet Cilla Gray (Noelle Beck), njihova najveća neprijateljica, koja je ujedno i Davisova ljubavnica. Caitlin se trudi skriti svoju seksualnu orijentaciju od šefice, a Mia sazna da joj je Jack ostavio teške poslovne odluke. Juliet dogovori sastanak s Cillom.


4. ep. - 25. lipnja

Zbog lezbijske pretporođajne proslave Cailtinina veza s Alicijom (Lourdes Benedicto) poprimi novu dimenziju, a Zoe (Frances O'Connor) planira veliku rođendansku proslavu za svog sina Lukea (Nicholas Art). Juliet (Miranda Otto) sklopi partnerstvo s temperamentnim hotelijerom Gerardom Dumaisom (William Abadie), a posumnja u Davisove motive nakon što je on iznenadi skupocjenim sportskim autom te zamoli Miju da u časopisu objavi članak o njoj i Davisu u sklopu serije o moćnim parovima. Nakon uspješna sudara s neurokirurgom Jasonom Chunom (Jack Yang), Mia (Lucy Liu) odluči poslušati savjet prijateljica i poduzeti idući korak vidjevši Jacka s novom djevojkom.

>>>> Kašmir mafija, 27. lipnja

>>>> Kašmir mafija, 29. lipnja
 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju