Bečom je zavladalo nogometno ludilo: počelo je europsko prvenstvo 2008. U međuvremenu, u najvećoj tajnosti istražuje se slučaj ubojstva u nogometnom svijetu.

10.sez, 12.ep - 8. srpnja

Bečom je zavladalo nogometno ludilo: počelo je europsko prvenstvo 2008. U međuvremenu, u najvećoj tajnosti istražuje se slučaj ubojstva u nogometnom svijetu. Ubijeni su bivši igrač Bauer i dobro poznati sportski liječnik dr. Alawiu. U pomoć kolegi iz Beča Fritzu Kunzu i forenzičaru dr. Grafu koji rade na ovom delikatnom slučaju, iz Rima dolaze inspektor Fabbri i Rex. Ubrzo se pojavljuje još jedno tijelo. Riječ je o Klausu Schusteru, također bivšem nogometašu. Kao i dr. Alawi, izboden je nasmrt. Bauer je gurnut sa željezničkog mosta. Sve tri žrtve nađene su s nacrtanim znakom na čelu.

11.sez, 1.ep - 9. srpnja

Vlasnik kuće Bondeno nađen je mrtav. Jedan je svjedok vidio provalnika, no njegov opis nije ni od kakve pomoći. U Bondenovu vrtu Rex nalazi mapu s fotografijama mučenih pasa. Osim toga, zaplijenjeni su DVD-i sa snimkama ilegalnih borbi. Psi su dovedeni iz štenara te je bilo jasno kakva ih sudbina čeka. Pod zaštitom djelatnika i veterinara, organizatori borbi pasa dopustili su da borbeni psi treniraju na psima iz štenara i ubiju ih. Zgrožen tim zlodjelima, Bondeno je ucijenio veterinare i organizatore borbi.

11.sez, 2.ep - 10. srpnja

Nakon gadnog pada s motora, vozač ilegalnih utrka Stefano umire na putu do bolnice. Forenzično ispitivanje potvrđuje da je netko petljao po motoru pa inspektor Lorenzo Fabbri počinje s istragom ubojstva. Stefanova zaručnica Fabiola tvrdi da nije odgovorna za amfetamin nađen u njihovu stanu. Lijekovi upućuju na dilera zvanog Štakor kojeg Fabbri i Morini uskoro nalaze. Štakor je spreman progovoriti i upoznaje Morinija s Germanom, organizatorom ilegalnih utrka.

11.sez, 3.ep - 11. srpnja

Enrico Di Vitiis umirovljeni je kardiolog i predsjednik golf-kluba. Nađen je pretučen nasmrt, a uskoro se ustanovljuje da je ubojstvo počinjeno golf-palicom. Zahvaljujući Rexu, uskoro postaje jasno da je čovjek ubijen ispred zgrade kluba te da je njegovo tijelo premješteno do šeste rube. Inspektori Fabbri i Morini zaključuju da je Di Vitiisova kći Anita glavni osumnjičenik. Svađala se s ocem i njezin je broš pronađen u ruci ubijenog. Ta je mlada narkomanka trenutačno na odvikavanju. Rex nalazi drogu u njezinoj torbici, no ona odbija reći otkud joj. Priznaje da je imala aferu sa zaposlenikom kluba Heinrichom Bremerom.

11.sez, 4.ep - 12. srpnja

Ubojstvo rock pjevačice Darije iziskuje posebnu pozornost inspektora Lorenza Fabbrija jer je Daria bila prijateljica Katie Martelli. Darijin menadžer Luca svjedoči ubrzo nakon njezine smrti da je potpisao ugovor s njom kao solo umjetnicom te da joj je dao veliku količinu gotovine. No čini se da je novac nestao. Svi tragovi upućuju na Darijina bivšeg dečka Bebu. On je izbačen iz benda zbog ovisnosti o drogi te je stalno molio novac od Darije. Njegovi su otisci nađeni na oružju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju