Hitna postaje njihov posao! Dramska serija o stažistima na odjelu Hitne pomoći.

1.sezona, 4.epizoda - ponedjeljak 4.10.
Pacijent doktorice Grez se oporavlja. Operacija je uspjela i dijete je dobro reagiralo na presađivanje jetre. Iako rastavljeni više od osam godina, njegovi roditelji odlučuju pokušati još jedanput. Doktoricu Grez (Liliana García) još uvijek muči smrt sina, iako je prošlo već pet godina. Njezina bol se pojača kada se pojavi doktor Urzua, liječnik njezinog sina. Urzua i Grez su bili u vezi kada je njezin sin umro, a ona ga otad nije htjela vidjeti.

1.sezona, 5.epizoda - utorak 5.10.
Jonathan, pomoćnik u bolnici, sav se zbunio vidjevši jednu gospođu koja je došla nekomu u posjet. Toliko je očaran njezinom ljepotom da se pretvara da je doktor Uribe (Jaime Omeñaca). Beatriz (Marcela Espinoza) objašnjava doktoru Uribeu što se događalo između nje i Cohena (Marcelo Pertier) te tada saznaje lošu vijest. Njezina majka ima Alzheimerovu bolest i nestala je iz kuće, a bolničarka koja se brine o njoj ne može je nigdje naći. Očajna Beatriz odlazi je pronaći. Uribe joj ponudi pomoć te je zajedno odlaze tražiti na ulicama u blizini Beine kuće.

1.sezona, 6.epizoda, srijeda 6.10.
Danas je rođendan dr. Uribea (Jaime Omeñaca) i ekipa će mu prirediti zabavu iznenađenja. Istog dana vlasnik bolnice, pozove svog zeta Ortiza (Alberto Zeiss) na razgovor kako bi mu rekao da želi otpustiti Uribea. Vlasnik bolnice smatra da je Uribe obavio svoj posao kao voditelj odjela i nudi taj posao zetu. Ortiz oklijeva, ali na kraju ipak pristaje. Echeverría imenuje svoju kćerku Ana Maríu revizorom kako bi provjerila neke postupke u bolnici. Posjetiteljica ponovo susreće Jonathana, a on nastavlja glumiti da je doktor Uribe. Francisca se uskoro udaje i djeluje zbunjeno. Zbunjuju je njezini osjećaji prema Larenasu (Juan Pablo Sáez) i nije sigurna želi li se udati za svog dečka. Dr. Grez (Liliana García) savjetuje joj da se ne udaje ako nije sigurna. María, 25-ogodišnjakinja, stiže u bolnicu s upalom jajnika. Uribe i Beatriz je pregledaju i naručuju nekoliko pretraga s uvjerenjem da nije ništa ozbiljno, no žena iznenada prokrvari dok je cijela ekipa na proslavi Uribeova rođendana.

1.sezona, 7.epizoda, četvrtak 7.10.
Dante je pacijent na psihijatriji koji se zaljubio u Beatriz (Marcela Espinoza) dok je ona još studirala. Obećala je da će ga posjetiti, ali nikada nije. Pojavio se u bolnici i prijeti da će se ubiti ako ona ne dođe s njim razgovarati. Uribe (Jaime Omeñaca) je ne želi pustiti ali nikako ga drukčije ne mogu smiriti. Čim mu se približi, on je zgrabi i prijeti joj nožem dok Uribe sve gleda. Psihopat traži da mu Beatriz objasni što osjeća prema Uribeu, a kako je bila uplašena, priznaje da je šef privlači. Uribe ne slijedi igru i govori mladiću da on ne osjeća ništa prema Bei te da može s njom što hoće, ali ga moli da to ne bude u njegovoj smjeni. Smeten ovom izjavom, psihopat pušta Beatriz i pobjegne.

1.sezona, 8.epizoda, petak 8.10.
Kao dobrodošlicu novim stažistima, bolnica svake godine priređuje večeru svima koji su dežurni. Liječnici, sestre i pomoćnici provedu jednu zabavnu večer. Ovaj put, večera je poslužena s karaokama. Jedna je žena slučajno razbila prozor te dolazi na odjel puna stakla i ogrebotina. Uribe (Jaime Omeñaca) je preuzima i previja joj rane dok mu ona govori o vezi Jupitera i Saturna. Ona je astrolog i nakon što ga pita koji je njegov sunčani znak, govori mu da je danas presudan dan u njegovu životu. Uribe poslije upoznaje ženu koja se predstavila kao majka mlade astrologinje. Govori joj da su razgovarali, a ona kako joj je kći rekla da je on dobar čovjek, ali vrlo tužan. Ona mu ponavlja kako je ovo važan dan za njega i uvjerava ga kako će večeras završiti s ljubavi svog života.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju