Liječnici Hitne pomoći svakodnevno se susreću s boli, smrću i krvlju, a paralelno s problemima svojih pacijenata i profesionalnim dilemama sučeljavaju se i s dvojbama iz svog privatnog života.

2.sezona, 5.epizoda - 25.listopada
Na odjel stiže 35-ogodišnja pacijentica koja je u šoku. Doktoru se ne sviđa njezino zdravstveno stanje te naredi da je odmah uvedu u boks i da pozovu stažisticu Cox. Pacijentičin suprug Damien je jako uzrujan, a doktor mu kaže kako je vjerojatno njegova žena dobila infekciju nakon nedavnog poroda.

2.sezona, 6.epizoda - 26.listopada
Beatriz (Marcela Espinoza) i Rosita moraju sve pripremiti sve za hitnu operaciju. Na odjel je doveden pacijent koji ima ozljedu prsnog koša te moguću ozljedu pluća. Beatriz se iznenadi kada na odjelu sretne doktora Renata (Jaime Omeñaca). Na odjel stigne i Karina Caballero, poznata veterinarka. Pedro saznaje da mu je otac jako bolestan.

2.sezona, 7.epizoda - 27. lisopada
Kola kontaktiraju bolnicu, jer dovoze mladića od 23 godine u teškom stanju. Na odjel stiže i Javier koji ne osjeća nogu. Pedro ga pokuša smiriti. Na pregledu ustanove kako mladić nema nikakav prijelom te ga hitno pošalju na rendgen. Djevojke su razočarane jer moraju otkazati Rositinu djevojačku večer.

2.sezona, 8.epizoda - 28. listopada
Očajna majka ponovno dolazi na odjel sa sinom koji ima bronhitis. Stažistica Mane kaže da treba mirovati, no majka se posvađa s njom te kaže kako dijete koje se guši ne može mirovati. Čuvši svađu doktorica pita u čemu je problem te odluči iznova pregledati dijete.

2.sezona, 9.epizoda - 29. listopada
Osoblje hitne službe dovode 38-ogodišnju ženu koja teško diše te ima povećanu temperaturu. Bolničar govori doktorici da je pronađena u stanju cijanoze. Nakon što je smjeste u boks doktorica naredi stažistici Mane da je nadzire.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju