Liječnici Hitne pomoći svakodnevno se susreću s boli, smrću i krvlju, a paralelno s problemima svojih pacijenata i profesionalnim dilemama sučeljavaju se i s dvojbama iz svog privatnog života.

1.sezona 14.epizoda - 18. listopada
Dr. Grez (Liliana García) krvari, a s time je i trudnoća u opasnosti. Uribe (Jaime Omeñaca) i Urzua spašavaju djetetov život. Za vrijeme zahvata, Grez dobiva alergijsku reakciju što još više zakomplicira zahvat, ali ipak uspijevaju stabilizirati i majku i dijete. Za vrijeme oporavka Grez prepriča Urzui razgovor koji je imala s njegovim kćerima te se slože kako je zasada najbolje ne prisiljavati ih da prihvate njihovu vezu. Grez vjeruje da im treba vremena da se priviknu na novog brata i očevu novu vezu. Francisca i Larenas planiraju izlet na plažu, ali Larenas komplicira. Nije siguran što osjeća prema mladoj stažistici. Francisca prisluškuje njegov razgovor s Vicky i razumije ga. Odlučuje ne raditi pritisak i pustiti ga na miru.

2.sezona, 1.epizoda - 19. listopada
Osoblje treba pomoć doktora Uribea (Jaime Omeñaca) zbog hitnog slučaja. Naime, pacijentica koja je stigla na odjel ozlijedila je nogu i ne osjeća je. U tijeku je važna operacija, a doktor Uribe zahtijeva još jednog stažista. Beatriz (Marcela Espinoza) dobiva iglu za akupunktura zato što svi smatraju da je u velikom stresu. Beatriz odbija prijedlog svojih kolega te kaže kako uopće nije napeta.

2.sezona, 2.epizoda - 20. listopada
Ekipa na čelu s doktorom Uribeom (Jaime Omeñaca) susreće se s 17-ogodišnjakinjom koja ima prijelom bedrene kosti. Beatriz (Marcela Espinoza) upoznaje doktora Solera koji je nova zamjena za doktora Larneasa (Juan Pablo Sáez). Ekipa bolnice dobila je i novog administrativnog direktora te su svi uzbuđeni zbog novih promjena. Doctor Uribe mora riješiti slučaj u kojem vjerski fanatici ne daju svojoj kćerkici da primi transfuziju krvi, iako joj o tome ovisi život.

2.sezona, 3.epizoda - 21. listopada
Na odjel stiže 18-ogodišnjakinja koja je pala u arest. Djevojku su pronašli u autu, zajedno sa svoje dvije 19-ogodišnje prijateljice koja su također u lošem stanju. Djevojke su pokušale samoubojstvo, a nažalost jednoj je to i uspjelo. Na odjelu se pojave sve tri majke, a doktor Uribe (Jaime Omeñaca) ih treba smiriti te im objasniti tešku situaciju u kojoj se nalaze djevojke.

2.sezona, 4.epizoda . 22. listopada
Na odjelu sve je trenutno mirno dok ne prime žrtvu pucnjave. Mladić ima 26 godina te mu je u pucnjavi nastradalo srce. Rano ujutro u smjeni su doktor Soler i doktor Salazar. Osoblje se susreće s još jednim zanimljivim slučajem, a to je dva pacijenta koji su popili čak tri tablete Viagre.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju