'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

8.-9.ep - 4. kolovoz
Dok Russell i njegovi partneri raspravljaju o tome hoće li zastupati redatelja pornografskih filmova povezanog s mafijom, Beth se suočava s majčinim rakom, napadom muževe bivše pacijentice i svojim vlastitim brakom! Dok se Izzy nosi s posljedicama Loisina moždanog udara, Russell je savjetuje da zaštiti sebe i svoj novac te da se rastane od Bena. Dok s prijateljima radi na provokativnoj kompjutorskoj igri, Byrd doznaje nove detalje o svojoj sada već bivšoj vezi s Gail.
Beth se pokušava nositi s majčinom bolesti, osobito nakon saznanja da cijela njezina obitelj dolazi u posjet za Božić, a Izzy je uvjerava da ne gaji nade da će joj majka poživjeti još jednu godinu. Da bi pomogao Beth, Huff joj savjetuje psihijatra. U međuvremenu, iako se ne slažu, Russell uvjerava partnericu, Lauru Linden, da izađu na večeru. Huff upozorava Russella na posljedice spoja s kolegicom s posla, a Byrd se svađa s prijateljima nakon što su htjeli provaliti u skladište lijekova njegova oca.
Huff i Izzy prepiru se oko savjeta Beth, a Russell, za vrijeme spoja s Laurom, iznenađuje i sebe i Lauru koliko je živčan u vezi sa spojem i odlazi. Nakon što je Lois imala još jedan moždani udar, Izzy odlučuje poslušati Russella i rastati se od Bena. Nakon dolaska k Russellu na potpisivanje dokumenata, Russell i Izzy imaju seksualnu avanturu. Nakon što je uvjerio Beth da se mora riješiti tjeskobe zbog majčine bolesti, Huffa pozivaju u Woodburn da nagovori Teddyja da prestane bježati.
Beth je zabrinuta zbog dolaska obitelji za Božić, osobito zato što je prvi put vidjela majku nakon što joj je dijagnosticiran rak. Odlučna da blagdani budu savršeni, Beth je opsjednuta svakim detaljem. Huff stiže kući s golemim drvcem i Beth inzistira da se svakako mora okititi prije nego što svi dođu. No Sullivani stižu dan prije pa Beth, Byrd i Huff moraju dati sve od sebe da blagdani ne propadnu.Dok njezina sestra Patty organizira svoju djecu i ne baš vjernoga muža Douga, Beth je iznenađena dobrim izgledom majke.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju