'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom.

10.-11.ep
Unatoč Paulinu trudu da drži Marisu Wells na distanci, Huff pristaje ručati s privlačnom 25-godišnjom predstavnicom farmaceutske tvrtke. Dok uživa u koketiranju s Marisom, Beth zove Huffa i inzistira da učini nešto s knjigom o pomoći u samoubojstvu koju je našla u Izzynu ormaru. Nakon što ju je Huff smirio, Beth se baca na planiranje zabave u novom restoranu zgodnoga kuhara Claya Davisa. U međuvremenu, agent FBI-a posjećuje Russella i ispituje ga o Victoru Carreri, Russellovu klijentu pod istragom za raspačavanje droge i pranje novca.Huffa peče savjest što ručak s Marisom zamalo da nije završio preljubom.
Nakon samoanalize u vezi sa svojim osjećajima prema Marisi, Huff otkriva da je Beth na sastanku s Clayem. Kada je otvoreno izrazio sumnju u vjernost svoje žene, Beth se istresa na Huffa. Da bi stvari bile još gore, svaka šansa da stvari riješe seksom propada nakon što se Beth iznenada sjeti da mora nazvati Claya. Russell, u uzaludnom pokušaju da uvjeri tajnicu Maggie da ne podnese otkaz, obećava da će se srediti. Huff ga moli za razgovor u vezi s Marisom i Clayem. No kada ga Marisa posjeti, jasno je da se seksualno još privlače. Huff pokušava raskinuti vezu, ali sve završava još jednim strastvenim zagrljajem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju