Kraljica sapunica Edith González donosi strast, mržnju i ljubav u popularnoj telenoveli.

183.epizoda, 18. listopada
Pajarote priznaje Santosu da je on ubio Leona. Santos mu je jako zahvalan što je rekao istinu i štiti ga pred policijom. Za to vrijeme, Pernalete, Mujica i cure su u opasnosti, jer im je El Sapo upao u kuću.Kako bi zaštitila Mariselu, Barbara joj prijeti. Zamoli je da ode, kaže joj da je mrzi, ali radi to samo zato da bi prisilila Mariselu da napusti El Progreso tako da ne mora živjeti u nasilju koje sasvim sigurno slijedi. Santos razgovara s Mariselom i kaže joj da je ovo posljednji put da je moli da ostane s njim.
184. epizoda, 18. listopada
Barbara je očajna kad zatekne svoju staru tetu u takvom stanju. Prekasno je da bilo što učini za nju i Eustaquia je zamoli da dovede Mariselu tako da se može pozdraviti s njom. Pernalete i Mujica joj govore sve što se dogodilo s El Sapom. Antonio zna da Barbara ima informacije o ovom slučaju i odlazi po nju, ali dolazi u krivom trenutku i Barbara mu ništa ne kaže. El Sapo i Facundo bježe kroz šipražje. El Sapo ne želi otići iz grada prije nego što ubije Barbaru.

185.epizoda, 19. listopada
Barbara kaže Santosu da je pogleda, da vidi tko je ona – prava Barbara Guaymaran.
Inspektor Mortens želi razgovarati s Barbarom. Antonio mu kaže da je Fidel Castell prioritet. Pajarote zaprosi Genovevu, ali ona ga odbije. Santos kaže Mariseli da je zabrinut za Barbaru, jer je ona luđa nego ikad i El Sapo će je ubiti prije nego što ona ubije njega. Iz sigurnosnih razloga, Santos zamoli Mariselu da odu u Mauricinu kuću u glavnome gradu. Barbara zamoli Perniju da pripremi Eustaquijin pogreb i neka bude najupečatljiviji u cijeloj pokrajini Arauca.
186.epizoda, 19 listopada
Barbara kaže Melquiadesu da želi da svi odu i ostave je na miru. Santos kaže Pajaroteu da čuva groblje dok Melquiades i Barbara ne napuste mjesto. Barbara i Melquiades vide El Sapa među ruševinama stare crkve. Barbara kaže Melquiadesu da se riješi Facunda tako da ona može ostati sama s El Sapom. Inspektor je užasnut svim detaljima koje mu iznosi El Sapo o tome što je Barbara učinila.

187.epizoda, 20. listopada
El Sapo otima Barbaru i Santosa. Barbara izaziva srdžbu El Sapa tako da ozlijedi nju, a ne Santosa. Antonio je Mariseli stavio lisičine kako bi je spriječio da krene za Santosom. Gregorio je toga svjestan i moli Antonija da mu objasni što se događa. Barbara lukavo uspijeva napasti El Sapa i otruje ga te ovaj zaspi. Tako se Barbara uspijeva odvezati i priprema osvetu. S druge strane, Gregorio se koristi svim svojim osjetilima za čuvanje Marisele. Svjestan je da ona zna gdje su Barbara i El Sapo.
188. epizoda, 20. listopada
Barbara bježi s mjesta zločina. Santos ostaje usred stravičnoga masakra, zavezan. Samo nekoliko trenutaka poslije, stiže policija i inspektor Mortens ispituje Santosa i tvrdi da je bio suučesnik. Santos ne razgovara o tome, ali brani Barbaru. Kao da odjednom svi žele pomoći Barbari na neki način. Barbara bježi i upada u nekoliko kompliciranih situacija te na kraju stiže u crkvu i ondje se skrije.

189.epizoda, 21. listopada
Barbara uperi pištolj u Santosa i Mariselu. Gregorio ispituje Mujicu i Pernaletea o zločinima koje je počinila Doña Barbara, ali oni kažu da ne znaju ništa o tome. Encarnacion je na obiteljskoj večeri sa Cecilijom i Antonijem. Marisela se sukobljava s Barbarom. Barbara misli da su je Marisela i Santos iznevjerili. Izlazi iz skrovišta, odlazi iz crkve i bježi, ali prije toga im prijeti da neće nikad znati gdje je ona. Za bijeg Barbara krade policijski auto. Marisela zamoli Santosa da pomogne Barbari da pobjegne.
190. epizoda, 21. listopada
Marisela spašava majku i obje napuštaju močvare. Antonio obavještava Mortensa o odluci ministra unutarnjih poslova. Mujica prosi Federicu i ona pristaje. Barbara zamoli Juana Primita da očisti njezin čamac. Barbara i Marisela se jedan jedini put susreću kao majka i kći i razgovaraju o svemu, o svim temama o kojima nisu nikad razgovarale i pomažu jedna drugoj da se okupaju. Marisela zamoli Barbaru da ostane.Altagracia i Maria Nieves obavještavaju Melesija da su odredili datum vjenčanja. Antonio i Santos traže Mariselu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju