Nakon crnčenja u uredu okružnog tužitelja New Jerseyja, odvjetnica Martina Garretti (Janet Montgomery) dolazi u odvjetnički ured s pedigreom na Manhattanu.

1. ep. - 25. i 26. listopada

Nakon crnčenja u uredu okružnog tužitelja New Jerseyja, odvjetnica Martina Garretti (Janet Montgomery) dolazi u odvjetnički ured s pedigreom na Manhattanu. Koristeći snalažljivost radničke klase protiv uštogljenih kolega s Ivy Leaguea, Martina brani siromašnu studenticu optuženu za ubojstvo profesora.


2. ep. - 27. listopada

Martina (Janet Montgomery) kreće dokazati da je žena koju je Donovan (Kyle MacLachlan) nagovorio da se u slučaju ubojstva pozove na neuračunljivost zapravo nevina i zaslužuje novo suđenje.


3. ep. - 28. listopada

U suradnji s Nolanom Adamsom (Kris Polaha) iz odvjetničkog ureda Stark & Rowan, Martina (Janet Montgomery) preuzima borbu za skrbništvo surogat-majke koja nosi dijete svoje sestre koja se zbog tragične ali sumnjive nesreće nalazi u komi.


4. ep. - 29. listopada

Dok zastupa srednjoškolsku nogometnu zvijezdu čija je obećavajuća karijera prekinuta zbog trenerova nemara, Martina (Janet Montgomery) otkriva da njezin klijent krije istinu o svojim ozljedama.

>>>> Djevojka iz Jerseyja, 2.-6. studenog

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju